HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 680.

2011.06.08. 15:57 Gabbá

Atlétika:

A háromszoros Európa-bajnok francia Christophe Lemaitre egy századdal 9.96-ra javította egyéni csúcsát, amely fehér bőrű ember által valaha futott legjobb 100 méteres időeredmény. A mindössze 20 éves vágtázó tavaly törte át a 10 másodperces álomhatárt, aztán 2010. július 9-én 9.98, majd augusztus 29-én ismét 9.98, egy nappal később pedig 9.97-es idő alatt tudta le a klasszikus sprintszámot. Lemaitre Európában az első számú sprinternek számít, ám - pechjére - a jamaicai és az amerikai legjobbak legyőzésére alig van esélye: 9.96-os eredménye ezúttal sem volt elég a győzelemhez, miután Yohan Blake, a jamaicaiak sokadik számú sprintere egy századdal legyőzte őt. A franciaországi viadalon a férfi 100-on kívül több más számban is kiváló eredmények születtek: a fedettpályás világcsúcstartó francia Teddy Tamgho a világ idei legjobbjával, 17,67 méterrel nyerte a férfi hármast, míg honfitársa, Renaud Lavillenie a férfi rúdugrás ranglistájának élére ugrott 5,83 méteres győztes eredményével.

Lósport:

Andreas Suborics lesz a lovasa Ovedose-nak a jövő keddi, ascoti versenyen is. A pannoniaoverdose.hu szerdai beszámolója szerint a magyar ló kedden végezte az utolsó gyors edzését, egy emelkedős egyenesben 800 métert sprintelt. Mikóczy Zoltán, Overdose többségi tulajdonosa bejelentette, hogy az a Suborics lesz a lovasa, aki mindkét idei versenyen (Berlinben és a Haydock Parkban) vitte, és akivel legnagyobb sikereit aratta 2008-ban (Hamburg, Baden-Baden, Párizs, Róma). Hozzátette: a Royal Ascoton csak utolsó pillanatban válik ismertté a mezőny. Overdose legutóbb május 21-én versenyzett, és hetedik lett a Temple Stakes elnevezésű viadalon.

Labdarúgás:

Az őt ért támadás ellenére ki szeretné tölteni szerződését Azerbajdzsánban Berti Vogts, a helyi labdarúgó-válogatott német szövetségi kapitánya. A szakemberre vasárnap, bakui sajtótájékoztatóján három ember támadt. A tréner jelentette az esetet a rendőrségnek. "Kitöltöm a szerződésemet, még vannak selejtezőmérkőzéseink. A világon mindenhol találhatók idióták, azért, mert hárman egyre támadtak, még nem kell az egész országot elítélni" - fogalmazott  a 64 éves Vogts, akit az Eb-kvalifikáció végéig köt megállapodás az azeriekhez.A németeket 1996-ban Eb-címre vezető, játékosként világbajnok szakember az utóbbi időszakban nagyon gyenge eredményeket ért el a válogatottal, ami miatt az országban egyre többen, s egyre komolyabban támadják.

Politika:

Kiküldték az ülésteremből Clare Curran új-zélandi parlamenti képviselőnőt, aki kedvenc rögbicsapatának a mezében jelent meg a munkahelyén. Az ellenzéki politikus kedden az ellen tiltakozva húzta fel az Otago Highlanders trikóját, hogy a klubvezetők közölték: megváltoztatják az együttes viseletét. Lockwood Smith parlamenti szóvivő emlékeztetett arra, hogy a képviselők számára formális munkahelyi öltözéket ír elő a szabályzat, Curran szerint viszont túlreagálták az esetet.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr102968053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása