HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1312. $egyéb$ + ˘sétálás˘

2011.06.08. 15:28 Gabbá

Egyéb: egész délelőtt rohangálás, vásárlások intézése a kenyeresnél, a zöldségesnél, a CORA-ban,fénymásolósnál egy anyag nyomtatása,  csekkek feladása a postán, a fűkasza elvitele egy másik szerelőhöz, sétálás: itthoni dolgaim csinálása közben 18.500 lépés megtétele, ami 13,8 kilométer legyaloglását jelenti és ez 647 kilokalória elégetését jelenti.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Fél 8-ra vittem el bringával a szerelőhöz a fűkaszámat, hogy nézze át. Utána a kenyereshez tekertem el, a szokásos pékáruért. Következett a fénymásolós, ahol egy anyagot másoltattam. Majd jött a posta (csekkek feladása), illetve a zöldséges, ahol vettem egy kis gyümölcsöt, meg zöldséget. Az utolsó utam a CORA-ba vezetett, mert egy kisebb fajta bevásárlással bíztak meg. Ezekkel az utakkal hozzávetőlegesen 15-16 kilométernyi távolságot tudtam le. Már majdnem 12 volt, mire végeztem a fentebb említett körökkel. Aztán itthon volt még egy kis dolgom, eközben megtettem 13,8 kilométert. Hajnalban ki szerettem volna menni egyet tekerni, de elkezdett esni az eső. Egyébként a tegnapi 10 edzés sokkal többet vett ki belőlem, mint azt este éreztem. Éjjel ájulásszerűen aludtam. Becsuktam a szemem és máris reggel volt. Ezért kimondottan jól esett a mai kis lazítás. Ugyan a terveim között az szerepelt, hogy a héten pihenni és lazítani fogok, de tegnap amikor lehetőségem volt, hogy edzhessek többet nem hagytam ki ezt a lehetőséget. Mert lehet, hogy egy darabig nem lesz ilyen sanszom. Valószínű, hogy át teszem a jövő hétre a pihenő hetet. Bár érzem, hogy fáradt vagyok, hiszen a szaunában nem bírom ki az egy órát, még akkor sem, ha én indítom el a fűtést. Ez viszont azt mutatja, hogy nem vagyok teljesen kipihenve. De majd a jövő héten lazítok egy hatalmasat.  

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr512967962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása