HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 681.

2011.06.09. 19:48 Gabbá

Motorsport:

Talmácsi Gábor újra versenyezhet a Moto2-ben, miután hétvégén Julián Simón súlyosan megsérült a Katalán Nagydíjon. A spanyol motoros csapata beugrót keres, a Blikk szerint a magyar neve is szóba került. Talmácsinak hétvégéig kell eldöntenie, vállalja-e a versenyt. Az Aspar Team-csapat versenyzője, Julián Simón lába két helyen is eltört a barcelonai versenyen, így több futamot is kénytelen lesz kihagyni. Talmácsi menedzsmentje elismerte, hogy a 125 köbcentiseknél vébét nyert magyar motoros neve is felmerült a lehetséges beugrók közt. A Team Aspar internetes oldala egyelőre nem írt Simón pótlásáról. Talmácsi 2007-ben a spanyol istállónál ért pályája csúcsára. 

Vízilabda:

Lemondta szereplését a válogatottban Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.  Az elmúlt évtized legjobb férfipólósának is megválasztott játékos elhatározását közölte Kemény Dénes szövetségi kapitánnyal - adta hírül csütörtök reggel a nemzeti együttes hivatalos honlapja, a www.vlv.hu. "Hónapok óta rágódom magamban a dolgon, nehéz volt meghoznom ezt a döntést. Az ok nagyon egyszerű. Úgy érzem, annyira elfáradok a klubszezon végére, hogy egyszerűen nincs energiám a munka nyári folytatására. Úgy gondolom, csak az legyen magyar válogatott, aki képes teljes önmagát adni mind fejben, mind testben. Én ebben a pillanatban ehhez nem érzem magamban az erőt" - nyilatkozta az olasz bajnok, az idei Euroligában másodikként zárt Pro Recco júliusban 35 éves magyar pólósa, aki pályafutása alatt mind klubcsapataival, mind a válogatottal minden fontosabb címet megszerzett. "Tavaly szeptember 1. óta edzem megállás nélkül. Sajnos a kevesebb meccs, amit a Pro Recco színeiben játszottam, nem egyenlő a kevés edzéssel, sőt - magyarázta döntését Kásás. - Természetesen huszonévesen nem jelentett problémát, de 35 táján már sokkal nehezebb a regenerálódás. Figyelmeztető jelként is felfogható a kificamodott ujjam nagyon lassú gyógyulása, ami még néhány hónapig el fog tartani. 1993 szeptemberében voltam első válogatott edzésemen, ez - akárhogy is számolom - 18 éve volt, majdnem két évtizede.  1995-től már folyamatosan tagja voltam a felnőtt világversenyeken szereplő magyar válogatottnak, majd Dénes kapitánysága alatt szinte minden meccset végigjátszottam. Lehet, hogy később megbánom a döntésemet, esetleg lemaradok újabb sikerekről, de nem lenne korrekt sem Dénessel, sem a játékosokkal és nem utolsósorban a szurkolókkal szemben, ha az imént kifejtett érzéseimet eltitkolva futnék neki a nyári felkészülésnek, egy esetleges siker reményében. Ebből nem csinálhatok hiúsági kérdést! Dénessel megosztottam érzéseimet, sokszor beszéltünk az utóbbi időszakban. Nagyon szerette volna, ha folytatom, de megértett és ez jólesik." A kapitány úgy nyilatkozott, az utolsó pillanatig remélte, hogy Kásás játszik a nyáron, és nagyon sajnálja, hogy a játékos így döntött. "Köszönöm mindazt, amit a csapatért, a szurkolókért tett. Az kétségtelen tény, hogy Tamással a csapat legalább két-három góllal erősebb, mint nélküle, ezt a Reccóban mutatott játéka is bizonyítja. De ismerve a játékosaimat, az új helyzet olyan extra energiákat fog fölszabadítani bennük, na meg bennem is, hogy Tamás nélkül is sok örömet fogunk okozni a mellettünk álló szurkolóknak."

Úszás:

A Mare Nostrum-sorozat második állomásán is győzelemmel mutatkozott be Cseh László, a vegyesúszás magyar klasszisa. A Kőbánya SC háromszoros olimpiai ezüstérmese, világ- és Európa-bajnoka szerda este a franciaországi Canet-en-Roussillonban végzett az élen 200 vegyesen 1:58,99 perces remek idővel. Mivel a második verseny férfiprogramjából hiányzik a 400 méter, Cseh csütörtökön a szintén erős számának számító 200 m pillangón próbál szerencsét. Cseh 200 és a 400 métert is megnyerte az elmúlt hét végén Barcelonában, egyszersmind a jövő nyári londoni részvételhez szükséges olimpiai A szintet is megúszta. A szerdán rajthoz állt hat magyar közül még ketten jutottak be az első napi finálékba. Pulai Bence a férfiak 100 méteres pillangódöntőjében, ahová hatodikként kvalifikálta magát, előbbre lépett időben és helyezésben is, 53,94 másodperccel negyedikként csapott a célba. A szám másik magyar indulója, az ifjúsági olimpiai bajnok Biczó Bence, aki a délelőtti selejtezőben a tizenegyedik időt érte el, az esti B döntőt megnyerte, Pulaiéval hajszálra azonos eredménnyel. Egyelőre mindketten bő egy másodpercnyire vannak a londoni ötkarikás részvételt biztosító időtől, ám bőven kínálkozik még lehetőségük a szint teljesítésére. A nőknél az egyetlen magyar szereplő, Dara Eszter a nyolcadik idővel jutott tovább a délelőtti próbáról 100 m pillangón, s ez a pozíció jutott neki a fináléban is, ahol 1:00,05 perc alatt tudta le a távot, hét tizeddel maradt el az olimpiai kvótától.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr932971459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása