HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 685.

2011.06.13. 15:42 Gabbá

Labdarúgás:

Edzőt vált a Gyirmót másodosztályú labdarúgócsapata, amely honlapján jelentette be, nem hosszabbítja meg az eddigi tréner, Kirpich József nyáron lejáró szerződését. Az NB II Nyugati csoportjának második helyén végzett, így nem jutott fel az élvonalba a Gyirmót FC labdarúgócsapata, amelynek tulajdonosai és Kiprich József vezetőedző tárgyalóasztalhoz ültek, és közös megegyezéssel úgy döntöttek, nem hosszabbítják meg a szakember nyáron lejáró szerződését. Kiprich József 2008-ban került Gyirmótra, és az első évben óriási meglepetésre azonnal bajnokságot nyert, a csapat azonban licencproblémák miatt nem indulhatott el a legfelsőbb osztályban. Tavaly a Siófok mögött a második helyen zárt, időn pedig hiába vezetett már meggyőző fölénnyel, végül ismét csak a második hely jutott, ezúttal a Pécs előzte meg az együttest. A Gyirmót tulajdonosai egy festménnyel ajándékozták meg a búcsúzó edzőt. Kiprich József megköszönte, hogy ilyen háttérrel és tulajdonosokkal dolgozhatott, és elmondta, hogy élete egyik legszebb három évét töltötte Gyirmóton.

Úszás:

Bernek Péter csatlakozott hetedikként azokhoz a magyar úszókhoz, akik már biztos londoni ötkarikás szereplőknek tekinthetők, mivel teljesítették az olimpiai A szintet. Az ifjúsági olimpiai aranyérmes Bernek a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi sorozat harmadik, befejező állomásán, Monacóban vasárnap jutott ki a jövő évi olimpiára, miután harmadikként, 1:58.34 perces idővel csapott célba 200 m háton. A kvótához szükséges eredményt amúgy már a délelőtti selejtezőben majdnem elérte, amikor is 1:58.57 alatt tudta le a távot, az A szintet ugyanis 1:58.48 percben szabta meg a nemzetközi szövetség, a FINA. A már londoni induló Cseh László - akárcsak a sorozat eddigi állomásain - vegyesen ezúttal sem ismert kegyelmet: 400-on hatalmas fölénnyel nyert, komoly ellenfél híján is 4:13.27 perces új versenyrekorddal, amúgy több másodperccel a kvótahatáron belül. A zárónapon az olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok 200 m gyorson is jól úszott, itt csak a szám francia klasszisa, Yannick Agnel volt nála jobb. Cseh - amúgy az olimpiai A szinttől (1:47.82) sem túl távoli - 1:48.96 perccel  lett második. Remekelt Kozma Dominik is, aki a klasszikus távon, 100 m gyorson - holtversenyben az ausztrál Matt Targett-tel - az olimpiai részvételhez szükséges időnél 33 századdal gyengébb, 22.44 másodperces eredménnyel győzött. A két magyart is felvonultató 100 m-es pillangóúszásban Pulai Bence 53.71 másodperccel harmadikként, az ifi olimpiai bajnok Biczó Bence pedig 53.88-cal negyedikként végzett. Pulainak egy ötödik helyezése is volt: az 50 m pillangó kieséses rendszerű vetélkedőjében, ha kevéssel is, de kiszorult a négyes döntőből (24.92 mp). Dara Eszternek ugyanez a szám egy hetedik helyet hozott (27.71), ugyanő 100 m háton pedig a nyolcadik pozícióban zárt (1:04.16 p).

Kosárlabda:

A magyar nőikosárlabda-válogatott hat ponttal kikapott a németektől Oberhausenben, az Európa-bajnoki pótselejtező rájátszásának első mérkőzésén. A német csapat kissé ráijesztett a soproni tornagyőzelmükkel a kontinenstorna küszöbére jutott magyarokra, de 8-2 után - főként Vajda Annának köszönhetően - nemsokára 8-12 állt az eredményjelzőn. A házigazdák több mint három perc elteltével találtak be ismét, majd, mivel a cseresorok pontaránya 8-0 lett, szorossá vált a mérkőzés. A második negyedben a sérült Honti Katát nélkülöző vendégek Fegyverneky Zsófia vezetésével 25-21-re megléptek, de erre egy 10-0-s hazai roham következett. A nagyszünetben 31-30 volt az állás. Térfélcsere után rákapcsoltak a németek, és a Pécsett is megfordult Dorothea Richter révén ismét elhúztak hat ponttal, ám Székely Norbert tanítványai nem hagyták magukat, és az utolsó negyed már 45-44-ről indult. A hazaiak 48-48-nál egy 11-0-s sorozattal faképnél hagyták az egymás után hat triplakísérletet elrontó magyarokat, akik ráadásul sorra kapták a személyi hibákat. A hatperces rövidzárlatot követően aztán Fegyverneky és Horti révén sikerült hat pontra csökkenteni a hátrányt. A visszavágóra szerdán 18 órakor kerül sor Sopronban, a párharc győztese utazhat a jövő szombaton kezdődő lengyelországi Eb-re.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr82980602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása