HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 686.

2011.06.14. 18:30 Gabbá

Cselgáncs:

A gyűjtés még zajlik, de hamarosan tízmillió forintos nyomravezetői díj üti annak a markát, aki bizonyítékot szolgáltat a doppingvétség miatt eltiltott dzsúdós, Ungvári Attila tisztázására - erősítette meg a hírt Ruttner György, a cselgáncsozó ügyvédje. "Az igazságszolgáltatás malmai lassan őrölnek, főleg ha azt nézzük, hogy egy olimpiai éremesélyes sportoló ügyéről beszélünk. Úgy gondoljuk, hogy ennek a jutalomdíjnak köszönhetően lesz olyan, aki érdemi információval tudja majd segíteni a nyomozást" - mondta kérdésünkre Ruttner György, aki Bíró Tamás edzővel, a ceglédi klubbal és a város néhány vállalkozójával indította el a gyűjtést, amelyhez azóta többen csatlakoztak. A 73 kg-os Ungvári Attilának januárban a bakui Világkupán, majd februárban a budapesti - neki aranyérmet hozó - Hungária-kupán adott mintájában találtak doppinglistás anyagokat, a szteroidok közé tartozó sztanozololt és a vízhajtók csoportjába sorolt furoszemidet, de elmondása szerint valaki szándékosan rakott tiltott szereket az italába, ezért a szövetség feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. A nemzetközi szövetség 2013. március 7-ig eltiltotta a 22 éves sportolót, mellékbüntetésként pedig három eredményét - a Hungária Kupa első, a párizsi Grand Slam-viadal második és a bakui Vk harmadik helyezését - törölte. Amikor kiderült, hogy Ungvári mintáiban doppingszereket találtak, bátyjával, Miklóssal és edzőjükkel, Bíró Tamással együtt önkéntesen hazugságvizsgálatnak vetette alá magát, amely az ártatlanságát támasztotta alá. Taraba Sándor, az UTE ugyancsak 73 kg-os versenyzője - akit nem neveztek meg, de több alkalommal körülírtak, mint akinek köze lehet az ügyhöz - ugyancsak poligráfos vizsgálattal kívánta cáfolni az ellene felmerült vádakat. Jogi képviselője májusban felsorolta a két hazugságvizsgálati eljárás során elhangzott, az érintettséget vizsgáló kérdéseket, leszögezve, hogy a 27 éves dzsúdós valamennyire nemmel válaszolt.

Lósport:

Negyedik lett a tizenötös bokszból induló Overdose a Royal Ascot keddi futamán. A magyar ló végig versenyben volt a világelittel, a véghajrá előtt még vezetett is, végül rendkívül szoros versenyben maradt le a dobogóról. Overdose futama előtt divatbemutatót láthatott a közönség, a tévében sötét háttér előtt mutatták be kollekciókat a modellek, a helyszínen nagyjából ugyanez történt világos háttér előtt. Kisvártatva kiballagtak a lovak, Overdose nyolcas rajtszámmal, idei állandó zsokéjával, Andreas Suboriccsal a nyeregben. Összesen 19-en vágtak neki a távnak, a favorit Kingsgate Native volt, ötös számmal, 6:1-es oddsszal (a magyar lóra 12:1-hez lehetett tenni). Overdose remekül startolt, féltáv felé az ötödik-hatodik volt, a hajrá előtt nagyot sprintelt a rettegett ascoti emelkedőn, rövid ideig vezetett is, majd a második helyen száguldott, az utolsó száz méteren azonban roppant kemény, szoros versenyben negyedik lett. A savós patairha-gyulladásból felépült jószág erős hajrája nagy meglepetés, sok ló ugyanis egy ilyen súlyos betegségből egyáltalán nem képes már visszatérni. Overdose futását a BBC élő kommentárja is bátornak minősítette, megjegyezve, hogy folyamatosan az élbolyban nyomult a magyar ló. A betegségből felépülve - tizennégy veretlen futást követően - Overdose kikapott Baden-Badenben még tavaly, idén áprilisban a Hoppegartenben versenyzett először, ahol pályacsúccsal nyert, míg májusban hetedik lett a Temple Stakesen, a Haydock Parkban.

Úszás:

Egy ausztrál nő az első ember, akinek sikerült átúsznia a Nagy-Kajmán- és a Kis-Kajmán-sziget közötti 112 kilométeres távolságot. Penny Palfrey 40 óra és 41 perc alatt teljesítette a karib-tengeri ország két szigete közötti távot - közölte a kajmán-szigeteki turisztikai hivatal, hozzátéve, hogy az ausztrál nő az első, aki segítség nélkül vállalkozott erre a rendkívüli teljesítményre. Palfrey speciális búvárruhát és a profi úszóknál korábban használt cáparuhát sem viselt, ráadásul a pihenőidejét is a vízben töltötte. A queenslandi Townsville-ből származó 48 éves úszó vasárnap éjjel teljesítette a távot, ezután megfigyelésre kórházba szállították. Penny Palfrey az első hosszútávúszó, aki nőként átúszta a Hawaii és Maui közötti Alenuihaha-csatornát, valamint az első ember, aki Santa Barbara szigetéről a kaliforniai Point Vincentére úszott.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr532983937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása