HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 688.

2011.06.16. 19:13 Gabbá

Kerékpározás:

Tehenek zavarták meg a Criterium du Dauphine kerékpárosversenyt. több résztvevő összeütközött a pályára tévedt állatokkal, a francia Arnold Jeannesson és a spanyol Mikel Landa is megsérült.  

Búvárúszás:

A magyar Búvár Szakszövetség elnöke, Nyíri Iván szerint jó ütemben halad a vb-szervezés, Hódmezővásárhely önkormányzata pedig rengeteg segít a Csongrád megyei városban július 30-án kezdődő és augusztus 6-án záruló világbajnokság előkészületeiben. "Kis szövetség a miénk, nem dúskálunk anyagiakban, ennek ellenére bátran ígérhetem, hogy feledhetetlen világbajnokságot rendezünk majd. Sikerült megállapodnunk a Malév Zrt.-vel, a cég lesz a vb hivatalos légi, míg a Tisza Volán Zrt. a szárazföldi szállítója" - mondta. A nevezési határidő szerdán járt le, és az indulói lista tanúsága szerint nem lesz hiány klasszis versenyzőkben. "Huszonnyolc ország 302 versenyzője adta le nevezését, közel 100 kísérő érkezik a válogatottakkal. Hódmezővásárhely szállodái megteltek, több nemzeti együttes Szegeden lakik majd. A sportági nagyhatalmak - Franciaország, Oroszország, Kína, Ukrajna, Olaszország és természetesen hazánk - népes csapattal vesznek részt a vb-n. A mieink kerete a hétvégi miskolci országos bajnokság után lesz teljes" - fogalmazott Nyíri, hozzátéve, hogy akadnak olyan indulók - például Tajvan, Jordánia, Indonézia -, amelyek először vesznek részt ilyen világeseményen. "Az utolsó pillanatban Líbia is bejelentkezett, az észak-afrikai állam egy versenyzőt indít. Az előzetes nevezések alapján bátran kijelenthető, hogy minden idők legnépesebb világbajnoksága lehet a vásárhelyi" - nyilatkozta a búvárszövetség elnöke. 

Olimpia:

A líbiai diktátor, Moammer al-Kadhafi legidősebb fia, Muhammad Kadhafi mintegy ezer jegyet igényelt a 2012-es londoni olimpiára, ám kérését - az ország politikai helyzetére hivatkozva - megtagadták, hiába ő a Líbiai Olimpiai bizottság elnöke. Habár a brit kormány elviekben nem befolyásolhatja, hogy melyik olimpiai esemény jegyeit melyik nemzet kapja, a Daily Mail  című angol napilap cikke szerint David Cameron miniszterelnök nyomást gyakorolt a Nemzetközi Olimpiai Bizottságra (NOB) a londoni játékok szervezőbizottságának (LOCOG) segítségével, hogy beleszólása lehessen a belépők szétosztásába, mert szeretné elkerülni a diplomáciai konfliktust. Bár a NOB politikailag semleges, szerda este egyértelművé tette, hogy a jelenlegi líbiai politikai helyzet miatt nem adhat jegyet Kadhafiéknak. "Líbinának nem állítottunk ki egyetlen belépőt sem, és pénzt sem kaptunk érte. A NOB és a LOCOG egyetértett abban, hogy addig nem kaphat jegyeket a Líbiai Olimpiai Szövetség, ameddig az ország helyzete nem tisztázódik. Ez a hozzáállás a részünkről mindaddig megmarad, amíg nem leszünk biztosak abban, hogy a jegyeket helyesen használják fel" - nyilatkozta a NOB egyik szóvivője. David Cameron miniszterelnök szóvivője szerint a jegyek visszatartásáról nem a kormány vagy a kormányfő, hanem a NOB döntött. "Kadhafi, a családja és a rezsim kulcsfigurái utazási tilalom alatt állnak, nem utazhatnak ide sem az olimpiára, sem más eseményre" - tette hozzá. A brit sportért is felelős minisztériumnál azt mondták: a Líbiai Olimpiai Bizottság több száz jegyet igényelt, amelyet a szabályok szerint csak sportszervezeteknek és versenyzőknek adhatott volna. A jegyek így - a Daily Mail szerint - végül nem jutottak el Líbiába, pedig szerdán az AP hírügynökség még erről adott hírt. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr602990166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása