HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 689.

2011.06.17. 22:16 Gabbá

Labdarúgás:

Az Európai Labdarúgó Szövetség pénteken licencproblémák miatt három évre kizárta a Győri ETO labdarúgócsapatát az európai kupasorozatokból. Az UEFA a magyar szövetséget pénzbírsággal sújtotta a problémás licenc kiosztása miatt. A magyar klub megerősítette a büntetés tényét, amely 50 000 eurós pénzbírságot is tartalmaz első fokon, és későbbre ígért tájékoztatást azzal kapcsolatban, hogy mi okozta a problémát. A hír az UEFA hivatalos honlapján is megtalálható. "A Győr annak ellenére játszott az Európa Liga 2010/11-es selejtezőiben, hogy a lincence nem felelt meg minden feltételnek, amely egy UEFA-sorozatban való részvételhez szükséges" - írja az oldal. Klement Tibor ügyvezető szerint jogértelmezési probléma van az egyesület és az UEFA között. "Az UEFA licencbizottsága ez év elején a magyar szövetségben ellenőrizte a 2010/11-es idényben a nemzetközi kupákban indult négy magyar csapat licencét. A testület szerint a 2009. december 31-el lejárt tartozási kötelezettségünknek nem tettünk eleget" - mondta Klement, aki azt állítja, nem is tartoztak, mert észt játékosuk, Ahjupera klubja a vételár maradékáról, 50 000 euróról nem bocsátott ki számlát, így nem is fizethettek. A sportvezető kiemelte, a számla 2010. augusztus 16-án érkezett meg, és akkor ki is egyenlítették. Az európai licencet a 2009-es mérleg alapján adták be 2010 márciusában, ebben pedig a magyar törvényi előírások alapján nem szerepelhetett ez a tétel. "A magyar szövetséggel összhangban vagyunk az ügy megítélésében. Az UEFA és közöttünk egy jogértelmezési probléma van, ehhez képest kirívóan súlyosnak tartom a büntetését. Amikor megkapjuk a határozatot, természetesen fellebbezünk" - zárta szavait Klement. A Győri ETO a most véget ért szezonban nem harcolt ki nemzetközi kupaszereplést, egy éve a szlovák Nitra és a kazah Atyrau kiejtése után a francia Montpeillier legyőzésével aratott bravúrt. A zöld-fehéreket végül a főtábla előtti utolsó párharcban a Dinamo Zagreb búcsúztatta. Az európai szövetség az MLSZ-t is megbüntette százezer euróra, mert nem tartatta be a licencszabályokat. Az UEFA a bírság felét ugyanakkor két év próbaidőre felfüggesztette. Az MLSZ egyelőre nem kommentálta az információt.

Kerékpározás:

Mesterséges kómában tartják az egyik legjobb jelenlegi kolumbiai kerékpárost, Juan Mauricio Solert, aki csütörtökön as svájci körversenyen szenvedett súlyos balesetet. A Tour de France hegyi pontversenyének 2007-es bajnokát válságos állapotban szállították kórházba, miután a viadal hatodik szakaszának elején, Glotenben óriásit bukott, s nekicsapódott egy korlátnak. A diagnózis szerint Solernek az agyában bevérzés keletkezett, s több csontja is eltört. Jelenleg a St. Gallen-i kórházban ápolják. A viadal orvosa szerint állapota súlyos, de stabil. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, s egyelőre még a szervezők sem tudják pontosan mi okozta a problémát. Soler egyik vetélytársa, Baden Cooke ugyanakkor részletesen beszámolt az esetről. Az ausztrál kerekes szerint az volt a gond, hogy egy körforgalom előtt hirtelen leszűkült az út. "Hirtelen öt centiméter magas járdaszegély került az útjába, esélye sem volt, hogy fékezzen - írta az AP amerikai hírügynökségnek. Május 9-én az olasz körversenyen történt tragikus kimenetelű baleset, melyben a belga Wouter Weylandt életét vesztette.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr162993671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása