HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 690.

2011.06.18. 19:31 Gabbá

Atlétika:

A francia Christoph Lemaitre 9.95 másodperces idővel nyerte meg a férfi 100 métert a stockholmi atlétikai csapat Európa-bajnokságon, s ezzel tovább javította egyéni csúcsát. A háromszoros Európa-bajnok sprinter tavaly első fehér bőrű futóként törte át a 10 mp-es álomhatárt, s 9.97 mp-es legjobbal zárta az évet. Idén korábban már 9.96-ot is futott, most pedig további egy századdal szorította le idejét. Lemaitre a tavalyi egyéni Európa-bajnoksághoz hasonlóan ezúttal is legyőzte a brit Dwain Chamberst (10.07 mp) és a portugál - Európa-csúcstartó (9.86 mp) - Francis Obikwelut (10.22). 

Röplabda:

A pénteki háromjátszmás vereséget követően szombaton öt szettben, drámai küzdelemben kapott ki a magyar nőiröplabda-válogatott a vendég cseh csapattól az Euroliga B csoportjában. A meccset eldöntő utolsó felvonásban a csehek már 12-9-re vezettek, de többek között Horváth Dóra remeklésével a magyarok fordítottak 13-12-re. A végjátékban azonban ismét a vendégek koncentráltak jobban, s a második meccslabdájukat kihasználva 16-14-re nyerték az ötödik játszmát. A magyar válogatott az első fordulóban az izraeliek otthonában szerepelt, akkor egy vereség mellett egy győzelmet szerzett, ezt követően pedig Szombathelyen kétszer kikapott a bolgároktól, majd a múlt héten egy sikerrel és egy kudarccal zárt Csehországban.

Kerékpározás:

Javul az állapota, de még mindig mesterséges kómában tartják az egyik legjobb jelenlegi kolumbiai kerékpárost, Juan Mauricio Solert, aki csütörtökön a svájci körversenyen szenvedett súlyos balesetet. A Tour de France hegyi pontversenyének 2007-es bajnokát válságos állapotban szállították kórházba, miután a viadal hatodik szakaszának elején, Glotenben óriásit bukott, s nekicsapódott egy korlátnak. A diagnózis szerint a St. Gallen-i kórházban ápolt Solernek az agyában bevérzés keletkezett, s több csontja is eltört. A viadal szervezői szombaton közölték, hogy az agyban nincs jele a túlnyomásnak, és ez jó hír. Soler egyik versenyzőtársa, az ausztrál Baden Cooke szerint az volt a gond, hogy egy körforgalom előtt hirtelen leszűkült az út. 

 

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) illetékes testülete olyan doppingellenes szabályt fogadott el, amely szerint a tiltott szerek használatával lebukott versenyzők pályafutásuk befejezését követően nem dolgozhatnak a csapatoknál. Az új szabály július elsején lép életbe, de visszamenőleg nem lesz érvényesíthető, azaz nem veszélyezteti azon jelenlegi csapatvezetőket, akik karrierjük során pozitív doppingtesztet produkáltak. Az idei Tour de France két legnagyobb esélyesének istállójában például egyaránt van ilyen sportvezető: így a luxemburgi Andy Schlecket foglalkoztató Leopard-Treknél Kim Andersen sportigazgató versenyzőként háromszor bukott le, míg a spanyol Alberto Contador együttesének, a Saxo Banknak elsőszámú vezetője az a Bjarne Riis, aki 1996-os Tour-győzelmekor doppingolt. A szabály értelmében az a versenyző, akit kétéves, vagy annál hosszabb eltiltással sújtanak a doppingelőírások megsértése miatt, az a jövőben semmilyen pozícióban nem vállalhat munkát egyetlen csapatnál sem, azaz nemcsak vezető nem lehet, de edzőként, szerelőként, sofőrként és orvosként sem alkalmazhatják.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr272995829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása