HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 693.

2011.06.21. 21:55 Gabbá

Balaton-átúszás:

Ha az időjárás is úgy akarja, július 2-án, szombaton rendezik meg az idei Pek Snack Balaton-átúszást a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 km-es távon - jelentették be a szervezők. "Mindenképpen fontos, hogy a résztvevők legalább 90 százaléka amatőr, a profik között pedig sokan vannak úszók, vízilabdázók, ökölvívók" - mondta Szántó László, a szervezőbizottság elnöke. "Két fontos alappillérünk van, a biztonság és az állandóság. Minden évben egy úszófolyosó segít abban, hogy az indulók könnyebben tájékozódjanak vagy megpihenjenek a próbázás közben. Az állandóság szintén nagyon lényeges: az úszók tudják, mire számíthatnak, biztonságban érezhetik magukat, és arra is odafigyelünk, hogy a Platán-strandon színvonalas szórakoztató programok is legyenek." A szervezők közölték, nevezni reggel 7 órától délután fél 2-ig lehet a révfülöpi futballpályán. A rajt 8 órától 14 óráig folyamatos lesz. Tavalyelőtt egy híján 9300-an vettek részt a sorrendben immár 28. Balaton-átúszáson, egy éve viszont az időjárás győzött, így nem tudták megtartani a rendezvényt. Az esemény sajtótájékoztatóján Erdei Zsolt korábbi profi ökölvívó világbajnok is részt vett, egyúttal bejelentette: az idén immár ötödik alkalommal indul az eseményen.

Tenisz:

Nem véletlenül várta bizakodva a 125. angol nyílt teniszbajnokság nyitányát Czink Melinda, a világranglista 262. helyén álló magyar játékos ugyanis 67 perc alatt, két szettben verte a 252 hellyel előrébb álló Samantha Stusurt, és bejutott a 2. fordulóba. Következő ellenfele a fehérorosz Anasztaszja Jakimova lesz. 

Kerékpározás:

Egyetlen kiadó hely maradt a címvédő Alberto Contador spanyol kerékpáros Tour de France-ra készülő Saxo Bank-csapatában. A negyedik Tour-sikerére készülő spanyol bringást a The Australian című lap szerint két honfitársa, Jesus Hernandez és Daniel Navarro, az ausztrál Baden Cooke és Richie Porte, a dán Chris Anker Sörensen és Nicki Sörensen, valamint az argentin Juan Jose Haedo segíti majd a július másodikán rajtoló háromhetes viadalon. Hernandez és Navarro korábban már az Asztana együttesében is komoly támogatója volt a hegyi szakaszokon a világ pillanatnyilag legjobb országúti kerekesének. A klub ugyanakkor jelezte: csak szerdán közli a hivatalos névsort. Contador ellen jelenleg doppingeljárás folyik tavalyi Tour-ügye miatt, a nemzetközi Sportdöntőbíróság viszont csak augusztusban dönt arról, hogy bűnös-e. Ha igen, akkor bármilyen eredményt ér el az idei Touron, törlik azt, ráadásul idei Giro d'Italia-győzelmétől is megfosztják.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr233004417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása