HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 694.

2011.06.22. 19:03 Gabbá

Labdarúgás:

Klement Tibor szerint nem három évre szól az Európai Labdarúgó Szövetség eltiltása. A Győri ETO FC ügyvezető elnöke kedden Nyonban járt, és kiderítette, a nemzetközi kupákra vonatkozó eltiltás nem három évre szól, hanem a következő három évben egy részvételre. A Győri ETO FC hivatalos honlapja szerint az Európai Labdarúgó Szövetség által kirótt büntetés nem olyan súlyos, mint arról az első hírek szóltak, ám a klub így is fellebbez a döntés ellen. Kedd délelőtt Nyonban járt Klement Tibor, a Győri ETO ügyvezető elnöke, ahol Imre Mátyás, az UEFA munkatársa segítségével kiderítette, hogy a nemzetközi kupákra vonatkozó eltiltás nem három évre szól, hanem a következő három évben egy részvételre. Ha letelne a három év, a klub automatikusan visszatérhetne a nemzetközi kupába. "Ez az új fejlemény már mindenképpen megnyugtatóan hangzik, ám ezzel nem érjük be, és természetesen elküldtük a fellebbezésünket az UEFA-hoz, mert azt szeretnénk, ha teljes mértékben felmentenék a klubot" - nyilatkozta Klement az Eto.hu-n. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) múlt pénteken úgy döntött, három évre kizárja a Győri ETO labdarúgócsapatát az európai kupasorozatokból, mert álláspontja szerint a csapat egy tartozás miatt nem szerepelhetett volna tavaly az Európa Ligában. Az UEFA emellett ötvenezer eurós pénzbírsággal sújtotta a klubot és a magyar szövetséget is a problémás licenc kiosztása miatt. Az európai szövetség az MLSZ-t is megbüntette százezer euróra, mert nem tartatta be a licencszabályokat. Az UEFA a bírság felét ugyanakkor két év próbaidőre felfüggesztette.

Kerékpározás: 

Túl van az életveszélyen Juan Mauricio Soler kolumbiai kerékpáros, aki múlt csütörtökön szenvedett súlyos balesetet a svájci körversenyen. "Már majdnem teljesen felébresztették a mesterséges kómából" - közölte kedd este Alfredo Zuniga, a Movistar csapat orvosa. "Apró mozdulatokat tett, és a tesztek alapján kizárható a gerincsérülés. Még néhány napig a St. Gallen-i kórház intenzív osztályán marad." A Tour de France hegyi pontversenyének 2007-es bajnokát válságos állapotban szállították kórházba, miután a verseny hatodik szakaszának elején, Glotenben óriásit bukott, s nekicsapódott egy korlátnak. A diagnózis szerint koponyatörést szenvedett, az agyában bevérzés keletkezett, eltört a bokája, és a tüdeje is megsérült. 

Tenisz:

A teljes világsajtót bejárta Czink Melinda wimbledoni nyitófordulós győzelme: a ranglistán 262. magyar a tizedik helyen álló Samantha Stosurt győzte le, alig több mint egy óra alatt. Az "ismeretlen magyarra" Vietnamban is rácsodálkoztak, az ausztrálok sokkolt honfitársukat idézgetik, aki megdicsérte ellenfelét. "Stosurt kiejtette az ismeretlen magyar" - ezzel a címmel számolt be Czink Melinda győzelméről az ausztrál Herald Sun nevű újság. A lap kiemeli, hogy a magyar játékos váll- és könyöksérülése miatt nem versenyzett az elmúlt időszakban, ám mint írja, a Grand Slam-tornákon amúgy is nagyon gyenge mérleggel rendelkezik: tizennégyszer esett ki az első fordulóban. "Egy óra eltelt, és még mindig szinte sokkolva vagyok" - idézi az ausztrál lap a vesztes nyilatkozatát. "Nagy csalódás ez, nem igazán tudom, mit mondhatnék azon kívül, hogy a felkészülés során és a meccsen is mindent megtettem, de ez nem volt elég." "Nem kellene erre panaszkodnom, de az ellenfelem rendkívül jól játszott. Az első játékban két ászt és két foghatatlan szervát ütött, aztán néhány további nyerővel megadta az alaphangot" - méltatta a magyart Stosur. "Ezt a játékot ráadásul végig megtartotta." Az ausztrál tavaly döntőt játszott a Roland Garroson, a US Openen pedig negyeddöntős volt, ezúttal azonban egy óra hét perc után már csomagolhatott is. A magyar meglepetésről szinte az egész világon írnak. A vietnami Phú Yen online wimbledoni hírének bevezetőjében egyedül Stosurék meccsét emeli ki, és szintén az "ismeretlen" jelzővel illeti Czinket, akárcsak a Times of India című újság. Az Iafrica.com azt ecsetelte, Czink mennyivel hatékonyabb volt a hálónál, és jóval több bréklabdáig jutott, a World Tennis pedig még annak tudatában is megalázónak tartja az eredményt, hogy Czink "kiválóan szervál", és állt már a 38. helyen is a WTA-rangsorban. Czink Melinda huszonegy GS-tornán indult, kétszer jutott a harmadik körig, ötször pedig egy fordulót élt túl, a többi alkalommal egyből azonnal búcsúzott. Következő ellenfele a ranglistán kereken századik fehérorosz Ansztaszija Jakimova lesz, aki az eddigi GS-versenyein Czinkhez hasonlóan pont 14-szer búcsúzott az első körben.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr593006749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása