HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 696.

2011.06.24. 22:10 Gabbá

Triatlon:

Dudás Eszter a második, Pap Eszter pedig a harmadik helyen ért célba pénteken a spanyolországi Ponteevedrában zajló triatlon Európa-bajnokság junior női versenyében. A nemzetközi szövetség hivatalos honlapja szerint a viadalt a ménet Hanna Phillippin nyerte meg, 19, illetve 20 másodperccel megelőzve dudást és Papot. A másik két magyar induló közül Fuchs Renáta a 13., Horváth Zsanett pedig a 30. pozícióban zárt a 41 fős mezőnyben. A férfiak között - ahol 59-en indultak - Pap Dávid a 11., Hankó Gábor a 19., Balogh Máté a 23., Tarnai László pedig a 37. lett.

Úszás:

Biczó Bence a világ idei második legjobb idejével, 1:54,79 perccel nyerte a 200 m pillangót, és előzte meg többek között Cseh Lászlót a Debrecenben zajló 113. országos úszóbajnokság pénteki napján. Risztov Éva 800 után 400 gyorson is nyert. A pécsiek 18 éves ifjúsági olimpiai bajnokánál 2011-ben csak a japán Macuda Takesi úszott jobbat, még áprilisban. Biczó ideje nem mellékesen új ifjúsági Európa-csúcs. A nap fénypontjaként beharangozott versenyszámot Cseh kezdte jobban, 50 méternél és féltávnál is vezetett, ám Biczót nem tudta leszakítani, sőt a trónkövetelő 125 méternél befogta az olimpiai ezüstérmest, és az utolsó hosszra már előnnyel fordult, majd a hajrában még fokozni is tudta a sebességét. "Erre a versenyre rápihentünk kicsit, az edzőm pedig azt kérte, hogy most végre kezdjem el keményen" - mondta az eredményhirdetést követően Biczó Bence. "Azt válaszoltam, jó, elkezdem, remélem, nem állok fejre. Hát nem álltam. Örülök az eredménynek, az volt a terv, hogy 1:54-et ússzak, ez sikerült." Sántics Béla, Biczó edzője hozzátette: tanítványának ebben az esztendőben nem a sanghaji vb, hanem az ifjúsági Eb a fő versenye. A legyőzött Cseh László nem volt boldog: "Nem az bánt, hogy második lettem, hanem ahogy az egész ment, pontosabban nem ment. Sehogy sem állt össze a ritmusa a mozgásomnak, hiába tűnt úgy, hogy a kidelfinezéseknél hozok Bencén, az sem volt az igazi. Nyilván számít, hogy már a sokadik számban indulok, ettől függetlenül nem hinném, hogy az állóképességgel van gond, sokkal inkább a technikát kell összerakni." A nap másik nagy versenyét a nők 400 méteres gyorsúszása hozta, ahol a medencében hat év után versenyző Risztov Éva a 800 m után második aranyát is megnyerte. Kiss László szövetségi kapitány a versenynapot elemezve kiemelte Biczó úszását: "Megbízható versenyző, őszintén bízom benne, hogy a világbajnokságra még javulni fog. Cseh Lacit sem kell félteni, az ő ideje nyolcadik a világranglistán, sok számban indult, azaz a világbajnokságon teljesen másként fog úszni, nagyon sok tartalék van még benne. A négyszáz gyors szintén kiemelkedett a versenyek közül, Risztov Éva előtt megemelem a kalapom, ennyi idő után így visszatérni óriási dolog. Kiemelném, hogy a magyar úszósport történetében még sohasem volt ilyen erős mezőny négyszázon a lányoknál, az átlag időeredmény sokkal jobb, mint bármikor korábban. A középdöntőknél még meg kell említeni Bernek Péter egyéni csúcsdöntését 100 háton, ez is nagyon szép reményekre jogosít."

Kerékpározás:

közel ötszáz doppingtesztet terveznek a július 2. és 24. között esedékes Tour de France országúti kerékpáros körversenyen. Mario Zorzoli, a nemzetközi szövetség (UCI) orvosa csütörtökön jelentette be, hogy nem változtatnak a szokásokon, idén is komoly ellenőrzések lesznek, és már a viadal előtt megkezdődik a minták elemzése. A sportág hosszú évek óta próbál meg harcolni a tiltott szerek ellen, több-kevesebb sikerrel. Az idei versenyen például a korábbi háromszoros Tour-győztes spanyol Alberto Contador úgy vesz részt, hogy ha augusztusban a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) bűnösnek találja a tavalyi viadalon elkövetett doppingvétsége miatt, amikor is klenbuterolra bukkantak szervezetében, akkor törli az eredményét, akárhol is végez.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr833012508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása