HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 699.

2011.06.27. 22:07 Gabbá

Tenisz:

A sérülések és betegségek után visszatért, címvédő Serena Williams számára a nyolcaddöntő jelentett a végállomást a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon, akárcsak nővérének a korábban ötszörös győztes Venus Williamsnek. A világranglista éllovasa Caroline Wozniacki sem élte túl a hétfői napot. A férfiaknál bejutotta a legjobb nyolc közé a selejtezőből indult Bernard Tomic, és Novak Djokovic is készülhet a negyeddöntőre, kiesett viszont a tavaly döntős cseh Tomas Berdych. A brit fővárosban korábban négyszer győztes (2002, 2003, 2009, 2010) Serena Williams két játszmában kapott ki a francia Marion Bartolitól a hétfői nyolcaddöntőben. A huszonkilenc éves amerikai klasszis tavalyi diadala után sérülésekkel és betegségekkel küszködött, egy hete tért vissza az eastbourne-i versenyen, ahol a nyolcaddöntőben búcsúzott. Bartoli 2007-ben döntőt játszhatott Wimbledonban, ám kikapott Venus Williamstől. A címvédő amerikai Serena Williamst követően nővére, az ötszörös wimbledoni bajnok Venus is kiesett, miután Cvetana Pironkova legyőzte két sima szettben. A huszonhárom esztendős bolgár teniszező tavaly a negyeddöntőben találkozott a tengerentúli játékossal és akkor is nyert, ráadásul pontosan ugyanilyen arányban győzte le a volt világelsőt. Utoljára 2006-ban esett meg, hogy egyik Williams lány sem jutott be a legjobb nyolc közé. A címvédő után a világelső Caroline Wozniacki is befejezte szereplését Wimbledonban, az első helyen kiemelt dán játékost a szlovák Dominika Cibulkova győzte le három játszmában. Cibulkova a negyeddöntőben az orosz Marija Sarapovával találkozik. A férfiaknál újra megvillant a mindössze tizennyolc esztendős ausztrál tehetség, Bernard Tomic a 16 között a belga Xavier Malisse-t győzte le három játszmában. A másodikként kiemelt szerb Novak Djokovic számára sem jelentett gondot a nyolcadddöntő, miután három játszmában legyőzte a francia Llodrát. A tavalyi döntős Berdych azonban ugyancsak három szettben, de kikapott az amerikai Fish-től.  három játszmában kikapott az amerikai Mardy Fishtől a wimbledoni nyílt teniszbajnokság hétfői nyolcaddöntőjében.

Ejtőernyőzés:

A magyar csapat aranyérmet szerzett az ejtőernyős célbaugrók Világkupa-sorozatának idei második Világkupa-versenyén, a szlovéniai Bledben. A Nemzeti Sportszövetség sajtószolgálatának hétfői tájékoztatása szerint a Bánszki Tamás, Réczi Attila, Varga Tamás, Orsy László, Hirschler Gábor összeállítású válogatott a csehek és az olaszok előtt nyerte meg a 19 ország 37 csapatát felvonultató versenyt. Egyéniben Bánszki Tamás lett a legjobb magyar, ő a második helyen végzett. A magyar válogatott az első Vk-versenyen harmadikként zárt.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr863020171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása