HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 702.

2011.06.30. 20:05 Gabbá

Tour de Balaton:

Szombaton reggel indul az idei Tour de Balaton kerékpáros teljesítménytúra, amelynek során a résztvevők egy napon belül kerülik meg Magyarország legnagyobb tavát. A túra Balatonmáriafürdő főteréről indul nyolc órakor Keszthely felé, s az indulóknak a pecsétkönyvükbe kell gyűjteniük minden útba eső település pecsétjét. A biciklisek kétszáz kilométer megtétele után érkeznek vissza a kiindulóponthoz, de a táv a tihanyi komppal 150 kilométeresre rövidíthető. A szervezők nem ragaszkodnak a balatonmáriafürdői rajthoz, bármely másik pecsételő-állomásról is neki lehet vágni a Balaton megkerülésének, melyet egyedül, de csapatban is lehet teljesíteni. 

Kerékpározás:

A címvédő Albertp Contador úgy véli, az lenne a normális, ha a Giro d'Italia idei megnyerése után nem ő diadalmaskodna a szombaton rajtoló Tour de France országúti kerékpáros körversenyen. "A Tour mindig nagyon nehéz, ez különösen igaz egy Giróval a lábaimban. A papírforma nem az én sikeremet ígéri" - mondta a spanyol sztár, aki negyedik Tour-diadalára készül, újabb sikerével pedig összejönne neki a Giro-Tour duplázás, amely legutóbb 13 éve az olasz Marco Pantaninak sikerült. A 28 éves bringás kifejtette, hogy szerinte a fáradtsága az első héten lesz leginkább érezhető, ott kell túlesnie a holtponton, hogy mire a Pireneusokba ér a mezőny, addigra ismét jó formába lendüljön. Contador szerint az elmúlt két évben mögötte második luxemburgi Andy Schleck lesz a legnagyobb riválisa, de kiemelte még az ausztrál Cadel Evanst, az olasz Ivan Bassót, az amerikai Levy Leipheimert és honfitársát, Samuel Sanchezt. 

Kosárlabda:

A SEAT SZESE Győr indul a Pécs 2010 helyett a női kosárlabda Euroliga 2011/2012-es idényében. Az eddig a második vonalnak számító Európa-kupában szerepelt győri klub felkérést kapott a nemzetközi szövetségtől (FIBA), melyben az jelezte: továbbra is szeretné, hogy a hagyományoknak megfelelően két magyar csapat szerepeljen az Euroligában. A klubvezetés és a tulajdonosi kör úgy döntött, hogy a felkérést elfogadja. "Rettentően sajnáljuk, hogy Pécs nem tudott rajthoz állni az Euroligában, hiszen tizenöt éven át példásan reprezentálta Magyarországot" - mondta Tapodi Péter klubigazgató. "A felkérést a magyar női kosárlabdázás érdekében is el kellett fogadnunk, hiszen nem szerettük volna, hogy a két Euroliga-hely valamelyike veszélybe kerüljön. Természetesen rendkívül megtisztelő, hogy a nemzetközi szövetség elismeri több éves munkánkat, és úgy érzi, készen állunk a feladatra. Ebben szerepe lehet az Európa-kupa-beli szereplésünknek és a rendezett háttérnek is. A keretben nagy változást nem tervezünk, egy-két játékossal ugyanakkor bővülhet a csapatnévsor, hiszen komoly terhelés vár a játékosokra. Az alapelveinken nem szeretnénk változtatni, fiatal csapatunk van, a legidősebb játékosunk huszonöt éves, és az esetleges igazolások is ebbe a koncepcióba illeszkednek majd. Tudjuk, hogy nehéz feladat vár ránk, de igyekszünk legalább olyan méltón képviselni az országot, mint a Sopron és a Pécs tette." A Győr mellett a magyar bajnok és kupagyőztes MKB-Euroleasing Sopron képviseli a magyar színeket az Euroligában. Az MKOSZ múlt pénteken döntött úgy, hogy nem hagyja jóvá a Pécs nevezését, mivel a baranyai egyesület nem teljesítette maradéktalanul az előírt feltételeket. Az MKOSZ elnöksége múlt csütörtökön a nőknél az MKB-Euroleasing Sopron (Euroliga) és a SEAT SZESE Győr (Európa-kupa), a férfiaknál pedig a Szolnoki Olaj KK és az Atomerőmű SE (mindkettő Eurochallenge-kupa) nevezését fogadta el, míg a Mediteam Szeged (Európa-kupa) és a Pécs 2010 (Euroliga) jelentkezését visszautasította. Utóbbi esetében az MKOSZ június 30-ig haladékot kért, de ezt elutasította az európai szövetség (FIBA Europe), míg előbbi esetében a csapat működtetését átvevő gazdasági társaság nem tudott megállapodni egy játékosával a tartozás átütemezéséről, így az együttes sem az Európa-kupában, sem a magyar bajnokságban nem indul.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr583028227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása