HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 703.

2011.07.01. 22:14 Gabbá

Úszás:

Tíz férfi és hét női úszó alkotja a július 24-én kezdődő sanghaji világbajnokságra utazó csapatot, jelentette be Kiss László szövetségi kapitány pénteken azon a sajtótájékoztatón, amelyen a Magyar Úszó Szövetség és a Magyar Kajak-kenu Szövetség meghosszabította együttműködési szerződését a Magyar Telekommal. Kiss László hangsúlyozta, az érmeket tekintve nem akar jósolni, de szeretné, ha a csapat megismételné a 2009-es római vb-n elért 35 pontos teljesítményét. Hozzátette, már márciusban kialakult a 16 fős lista, amelyhez Risztov Éva csatlakozott. Az elutazással kapcsolatban a kapitány elmondta, Sanghajjal hét óra az időeltolódás, ezért igyekeznek a pekingi játékokon szerzett tapasztalatokat hasznosítani az akklimatizálódás során. Az ifjúsági olimpiai aranyérmes Biczó Bence a július 6-10-én Belgrádban sorra kerülő ifjúsági Európa-bajnokságon is indul, ezután csatlakozik a vb-csapathoz. A sajtótájékoztatón bejelentkeztek a versenyzők és Turi György, a válogatott edzője is videokapcsolaton keresztül. A Cseh László fémjelezte Kőbánya SC-küldöttség Balatonfűzfőn, míg a Jövő SC úszói Debrecenben edzőtáboroznak. Turi elmondta, a felkészülés jelen szakaszában "formáról még nem lehet beszélni", de a jövő hét második felében már élesítik a formát. Kérdésre válaszolva Gyárfás Tamás elmondta, hogy lezárult az a vizsgálat, amelyet Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos a tavalyi úszó-Eb elszámolásával kapcsolatban még márciusban indított a szövetség ellen, s amely mindent rendben talált, így a MÚSZ-nak már nincs semmilyen tartozása. A vb-csapat: Takács Krisztián, Kozma Dominik, Kis Gergő, Gyurta Gergely, Bernek Péter, Gyurta Dániel, Molnár Ákos, Cseh László, Biczó Bence, Verrasztó Dávid, Verrasztó Evelyn, Mutina Ágnes, Kapás Boglárka, Risztov Éva, Dara Eszter, Hosszú Katinka, Jakabos Zsuzsanna.

Atlétika:

Kiss Dánile 13.54 mp-es idővel a hatodik lett a 110 m-es gátfutás döntőjében a csütörtöki, lausanne-i atlétikai Gyémánt Liga-versenyen. A számot az olimpiai bajnok és világcsúcstartó kubai Dayron Robles nyerte 13.12-vel. A férfi 100 m-es síkfutásban a volt világcsúcstartó jamaicai Asafa Powell diadalmaskodott 9.78 mp-cel, a világ idei legjobb eredményével. Honfitársa, Usain Bolt, valamint a sérüléssel bajlódó amerikai Tyson Gay nem állt rajthoz - a 2011-es ranglistát eddig utóbbi vezette 9.79-cel. 

Ökölvívás:

A Hamburg futballstadionjában megrendezendő, szombat esti Vlagyimir Klicsko-David Haye profi ökölvívó-címmérkőzés tétje négy világbajnoki öv, illetve a Klicsko fivérek teljes diadala. Evander Holyfield nem hisz az együtéses KO lehetőségében, úgy véli, Haye esélye a közelharcban rejlik. Sok más ökölvívó mellett a legendás, még napjainkban is bokszoló Evander Holyfield is elmondta, hogy látja a szombati Vlagyimir Klicsko-David Haye csúcscsata esélyeit. "David ügyes és magabiztos bunyós, de ezen a meccsen közel kell maradnia, hogy túlélje az ellenfele diktálta nyomást. Köztudottan nagyon gyors bunyós, ezt a meccset a kézsebességére kell majd alapoznia. Amikor David közel tud kerülni, benn is kell maradnia és testütéseket, kombinációkat indítani" - nyilatkozta Holyfield. "Sokszor szóba kerül, hogy egyikőjük sem bírja az ütést, mégsem hiszem, hogy itt együtéses KO lesz. Lehet, hogy le fognak kerülni, de egy ilyen nagy meccsen mindkettőjükben meglesz az akarat, hogy felkeljen. Legalábbis egy igazi bajnoknak ezt kell tennie, ha állon vágják" - tette hozzá. Vlagyimir Klicsko és David Haye mintegy kétéves szópárbaj után csaphat végre össze, a hamburgi futballstadionba hatvanezer nézőt várnak a szervezők. A tét négy szervezet (WBO, IBF, IBO, WBA) világbajnoki öve. Ha Klicsko nyer, az összes nagy szervezet vb-címe a család kezébe kerül, hiszen a WBC jelenlegi világbajnokát Vitalij Klicskónak hívják.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr523031381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása