HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 705.

2011.07.03. 20:03 Gabbá

Kerékpározás:

Philippe Gilbert kezére játszottak a körülmények a Tour de France francia kerékpáros körverseny első szakaszán, amelyen két tömegbukás is volt, a címvédő Alberto Contador valószínűleg jelentős hátrányt szedett össze. A 191 kilométeres etapon a belga Gilbert annak is köszönhetően tudott nyerni, hogy nem sokkal a cél előtt egy elbambuló néző a mellette eltekerő mezőnyhöz túl közel állt, az egyik versenyző nekiment, elesett, és dominószerűen buktak utána a többiek. Közben a mezőny első harmada el tudott lépni, és bár nem sokkal később itt is történt egy tömegbukás, az élen haladók tovább tudtak menni. Gilbert végül megnyerte a szakaszt az ausztrál Cadel Evans és a norvég Thor Hushovd előtt. Az első tömegbukás miatt valószínűleg jelentős hátrányt szedett össze a címvédő, háromszoros győztes Alberto Contador, a nem hivatalos számítások szerint 1 perc 20 másodperc a hátrány az összetettben Gilberttel szemben. Rajta kívül a végső sikerre esélyesek közül csak a spanyol Samuel Sanchez volt érintett az első bukásban, a második bukásban érintett esélyeseket - így például a luxemburgi Andy Schlecket vagy az olasz Ivan Bassót - csupán 6 mp-es hátránnyal könyvelték el. Vasárnap, Les Essarts-ban egy 23 km-es csapatidőfutam vár a mezőnyre.

A második szakasz után a norvég Thor Hushovd vette át az összetett első helyét a francia kerékpáros körversenyen, a Tour de France-en, miután csapatával, a Garminnal megnyerte a Les Essarts környékén rendezett időfutamot. A címvédő Alberto Contador hátránya tovább nőtt legfőbb riválisaival szemben. A 23 km-es etapot az amerikai istálló tagjai négy másodperccel teljesítették gyorsabban a BMC és a Sky csapatainál. Összetettben Hushovd mögött csapattársa, a brit David Millar a második. A harmadik a szombati nyitószakaszon második ausztrál Cadel Evans, a BMC első számú kerekese. A végső győzelemre esélyesek közül a luxemburgi Andy Schleck mindössze öt másodpercet kapott Hushovdtól, és egyet Evanstől. A legutóbbi két viadalon második Schleck ráadásul csapatával legnagyobb riválisát, a címvédő, háromszoros győztes Alberto Contadort és társait 23 mp-cel verte, így tovább növelte az első napon szerzett 75 mp-es előnyét a spanyollal szemben. Contador jelenleg a 75. helyen áll a Touron, hátránya 1:42 perc az éllovas Hushovd mögött. 

Lósport:

Óriási csatát hozott vasárnap a Kincsem Parkban rendezett 89. Magyar Derby, melyet kisebb meglepetésre Ostinato nyert meg minimálisa különbséggel. A hároméves angol telivérek 2400 méteres versengését a rajttól egészen a célegyenesig Óbuda vezette, a hajrára azonban visszaesett. Az utolsó 2-300 méteren négy ló vívott óriási harcot a győzelemért, a kiélezett hajrában végül centikkel Ostinato volt a legjobb, megelőzve a legesélyesebbnek tartott Mediplomatot, illetve Wallistót. A 12 millió forint összdíjazású futam győztesének tulajdonosa 6 millió forintot kap, míg a második helyért 2,4, a harmadikért pedig 1,8 millió forint jár. A versenynap sztárvendége Overdose volt: a néhány hete a Royal Ascoton nagyszerű negyedik helyezést elért lovat az úgynevezett győztesek körén vezették fel.

Triatlon:

Csomor Erika második lett az ausztriai Klagenfurtban rendezett triatlon Ironman-viadalon, melynek férfi versenye világcsúccsal zárult. A magyar duatlon-világbajnok vasárnap 8:51:10 óra alatt teljesítette a távot, a győztes az amerikai Mary Beth Ellis lett 8:43:34-gyel. A férfiaknál az Ausztriában sorozatban hatodszor diadalmaskodó belga Marino Vanhoenacker 7:45:58 órával új világcsúcsot állított fel, a régit 14 éve honfitársa, Luc Van Lierde tartotta (7:50:27 ó).

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr393035571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása