HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 706.

2011.07.04. 21:59 Gabbá

Kerékpározás:

Az amerikai Tyler Farrar nyerte a Tour de France francia kerékpáros körverseny harmadik, 198 kilométeres szakaszát. Az Olonne-sur-Mer és Redon közötti etapon francia farmerek egy különleges biciklivel köszöntötték a mezőnyt, szalmabálákból és különböző mezőgazdasági eszközökből raktak ki egy versenykerékpárt, amelynek két kerekét lassan körbe haladó traktorok alkották, de még a fogaskerék is forgott. A hétfői szakasz után az összetettben továbbra is a norvég Thor Hushovd vezet a brit David Millar előtt, aki az éllovassal azonos idővel áll a második helyen, míg a harmadik helyezett ausztrál Cadel Evansnek egy másodperc a hátránya. Kedden 172 kilométer vár a mezőnyre. 

Úszás:

A kétszáz pillangón elszenvedett három vereség után a világ idei legjobbjával nyerte Montrealban a száz pillangót Michael Phelps, az amerikaiak tizennégyszeres olimpiai bajnok úszója. A 26 éves sztár 51.32 másodperccel ért célba, megelőzve az egy hónapja Berlinben 51.65-tel előrukkoló német Benjamin Starkét. "Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, de tudom, hogy még többet kell edzenem" - jelentette ki Phelps, aki a július 16. és 31. között Sanghajban sorra kerülő világbajnokságra készül. Ami a kétszázas kudarcait illeti, júniusban az ausztrál Nick D'Arcy, korábban pedig kétszer a kínai Peng Vu győzte le azután, hogy kilenc éven át, hatvan fellépésén egyszer sem veszített a hosszabbik pillangószámban.

Magyar Úszó Szövetség:

Megkaphatja visszatartott állami támogatásait a Magyar Úszó szövetség (MÚSZ), mivel igazolta, hogy megfizette tartozásait - összegezte a szövetséget érintő vizsgálatáról szóló jelentésében az elszámoltatási kormánybiztos. Budai Gyula az összefoglaló dokumentumban felidézi, hogy a MÚSZ gazdálkodásának vizsgálata Bánki Eriknek, az Országgyűlés sport- és turizmusbizottsága fideszes elnökének felkérésére indult. A kormánybiztos az ügy részleteit ismertetve kifejtette: márciusban kért tájékoztatást a Kormányzati Ellenőrzési Hivataltól (KEHI) a 2010-es budapesti úszó-Eb költségelszámolásainak ügyében. A KEHI vizsgálati jelentése szerint a MÚSZ által kötött megbízási és vállalkozási szerződések elszámolása akkor részben még nem történt meg, 75,5 millió forinttal tartozott a szövetség. Ezt követően - amint az olvasható a jelentésben - Budai Gyula az összes érintett szerződő gazdasági társaságot felszólította, hogy nyilatkozzanak, tartozik-e nekik a MÚSZ, valamint ezzel egy időben megkereste Borkai Zsoltot, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökét, hogy az úszószövetségnek ne fizessenek ki állami támogatást addig, amíg az nem rendezi fennálló tartozásait. A fizetési felszólítások beérkezése után az elszámoltatási kormánybiztos arra szólította fel Gyárfás Tamás MÚSZ-elnököt, hogy a szövetség mielőbb rendezze tartozásait. A tájékoztatás szerint Gyárfás Tamás május 30-án igazolta, hogy megfizette a MÚSZ még fennálló tartozásait. Június 21-én Budai Gyula így arról értesítette Borkai Zsolt MOB-elnököt, hogy a MÚSZ megkaphatja az addig visszatartott állami támogatásokat, mivel igazolta, hogy rendezte tartozásait. "A kormánybiztosi vizsgálat legnagyobb érdeme, hogy a korábbi ellentmondásos információkkal szemben pontosan meghatározta, hogy a MÚSZ mely gazdasági társaságoknak és milyen összeggel tartozik, valamint ezek kifizetése mikor esedékes, valamint a konkrét tények feltárásával elérte, hogy a MÚSZ rendezze tartozásait, mely mindhárom fél kölcsönös érdeke volt" - olvasható a kormánybiztosi jelentésben. Gyárfás Tamás már múlt pénteken egy sajtótájékoztatón jelezte, hogy lezárult a vizsgálat, amely mindent rendben talált, így a MÚSZ-nak már nincsen tartozása.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr363039686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása