HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 711.

2011.07.09. 18:41 Gabbá

Kerékpározás:

A portugál Rui alberto Costa nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny szombati, 8. szakaszát, míg összetettben a norvég Thor Hushovd hősies küzdelemben megőrizte az élen állónak járó sárga trikót. Az Aigurande és Super Besse Sancy közötti 190 km-es etap utolsó részében egy-egy második és harmadik kategóriás hegy várt a mezőnyre, így azt lehetett valószínűsíteni, hogy Hushovd nem tudja megtartani vezető helyét. A kiváló sprinter azonban utolsó erőtartalékait mozgósítva, a legjobbak 23 fős csoportjával együtt, azonos idővel haladt át a célvonalon. A győzelmet Costa úgy szerezte meg, hogy egy korai szökésből egyedüliként tudott mindvégig elől maradni, társait az utolsó kilométereken utolérte a mezőny, amely végül 15 másodperccel maradt el a tőle.

 8. szakasz, Aigurande-Super Besse Sancy, 190 km: 

1. Rui Alberto Costa (portugál, Movistar) 4:36:46 ó
2. Philippe Gilbert (belga, Omega Pharma-Lotto) 12 mp hátrány
3. Cadel Evans (ausztrál, BMC Racing) 15 mp h.

Az összetettben:
1. Thor Hushovd (norvég, Garmin-Cervelo) 33:06:28 ó
2. Evans 1 mp hátrány
3. Frank Schleck (luxemburgi, Leopard-Trek) 4 mp h. 

Vasárnap az Issoire és Saint-Flour közötti 208 km-es etap vár a mezőnyre. 

Kosárlabda:

Visszavonul Jao Ming, az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets hosszú ideje sérülésekkel küszködő kínai kosarasa. A 228 centis center az elmúlt években szinte állandóan sérült volt, tavalyi visszatérését követően pedig mindössze öt meccs után ismét súlyos bokasérülést szenvedett, s november óta nem is léphetett pályára. Kína legnépszerűbb sportolója június elején borúlátóan nyilatkozott jövőjéről, mivel a hosszú pihenés és kezelések ellenére is csupán 30 százalékos állapotban érezte magát. Pénteken aztán ugyan nem ő jelentette be döntését, hanem a liga honlapja közölte a hírt, de szinte teljesen biztosnak vehető, hogy többet nem fog játszani. A harminc esztendős játékos 2002-ben szerződött Houstonba, s legutóbbi, ötéves, 76 millió dolláros szerződése június 30-án járt le a csapatnál, mely a legutóbbi hat szezonban 250 meccsen nem számíthatott rá. 

Úszás:

Biczó Bence óriási fölénnyel győzött 200 méter pillangón, és ezzel megvédte címét a belgrádi ifjúsági úszó Európa-bajnokságon. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a szám ifjúsági olimpiai aranyérmese 1:56.25 perces idővel csapott célba a pénteki döntőben, és két és fél másodperccel volt gyorsabb a második orosz Andrej Tambovszkijnál. A sanghaji felnőtt világbajnokságra készülő, már olimpiai A szinttel rendelkező 18 éves versenyző tavaly Helsinkiben szerzett címét védte meg ezúttal. "Ellentétben az országos bajnoksággal, az Európa-bajnokságra egyáltalán nem pihentem rá, az utolsó kemény edzések kellős közepén vagyunk, még itt, Belgrádban sem álltunk le, ezért nem úsztam most 1:55 alatt, mint Debrecenben" - nyilatkozta a verseny után Biczó. "Azaz mindent egybevéve kifejezetten jól sikerült a verseny, annak pedig külön örülök, hogy sikerült erősen kezdenem az első százon, ezt be kellett gyakorolnom a folytatásra. Most egy kicsit fáradtnak érzem magam, de semmi baj, ebben a fázisban ez a természetes."

Hat év szünet után az idei, július 16. és 31. között, Sanghajban sorra kerülő úszó, vízilabda, műugró, műúszó és nyíltvízi úszó világbajnokságon ismét lesznek vértesztek a doppingellenőrzések keretében - közölte a nemzetközi szövetség, a FINA. Négy, illetve két éve csak vizeletmintákat vettek a versenyzőktől a vb-n, emiatt a FINA-t többen kritikával illették.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr803053377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása