HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1343. ˇhúzódzkodásˇ + #kerékpározás# + $egyéb$ + ˘sétálás˘

2011.07.09. 17:53 Gabbá

Húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás megcsinálása, itthon, kerékpározás: Szentistvántelep - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence - Dömös - Pilismarót - Pilismarót-basaharc - Esztergom - innen letekerés a körforgalomig, majd vissza - Pilismarót-basaharc - Pilismarót - Dömös - Lepence- Visegrád - Dunabogdány - Tahitótfalu - Szentendre - Szentistvántelep útvonal letekerése, ami 102,77 kilométeres táv volt és ezt 3 óra 35 perc 05 másodperc alatt tekertem le, így az átlag sebességem 28,6-os lett, egyéb: kenyeresnél, a zöldségesben és a SPAR-ban, ezen utak alatt hozzávetőlegesen 14-15 kilométert tekerhettem le, sétálás: itthon a nap folyamán 15.400 lépést tettem meg, ami 11,5 kilométer legyaloglását jelenti és ez 540 kilokalóriát égetett el. 

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnalban nagyon korán keltem, mert hajnali 3-kor ébredtem. Azonnal elkezdtem öltözni és készülődni a tekeréshez. Amikor elkészültem, még itthon megcsináltam a húzódzkodást. Ezzel meg volt a bemelegítésem is, mert nagyon meleg volt az éjszaka és mire befejeztem a húzódzkodást folyt rólam a víz. Felültem a bringára és kimentem. Nagyon jó volt, mert már lassan kezdődött a világosodás. Az idő kellemesen meleg, forgalom minimális. Odafelé még szél sem fújt. Egészen jó erőben éreztem a lábaimat, annak ellenére, hogy nagyon régen bringáztam. Ha jól emlékszem, akkor még Győrben, pünkösdkor. Visszafelé már kijött rajtam a tekerés hiánya, illetve az, hogy elkezdett fújni a szél, és természetesen szembe. Nem voltam gyors, mert az első órában 29,0, a másodikban 28,7 és a harmadik órában 28,6-os átlagot tudtam kihajtani. Nem volt nagy halál, de nem tudtam nagy sebességet sem diktálni. Ennek ellenére nagyon jól éreztem magam a tekerés alatt. Amikor hazaértem megmértem magam és a súlyom kereken 71,0 kilót mutatott. Amikor végeztem a fürdéssel, a rend rakással, teregetéssel, bringa elrakásával, a munkás bicóval elindultam egy kis levezető tekerésre. Elsőként a kenyereshez tekertem el. Majd a zöldséges következett, ahol egy kis lecsó paprikát vettem, meg ilyeneket. Utoljára a SPAR-ba mentem. Eközben hozzávetőlegesen 14-15 kilométert tekerhettem le. Itthon a lábaim ellazításáért aránylag sokat kellett jönnöm, mennem  és ez tényleg kellett is a lábaimnak. 11,5 kilométert gyalogoltam le, ami az itthoni mennyiségekhez képest egészen sok. De jól esett. Ma csak 4 edzésem volt, de ebben sok minden benne volt. Jól esett a bringa, de nem szabad elhanyagolnom ennyire a tekerést.  

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb húzódzkodás kerékpározás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr43053280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása