HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 713.

2011.07.11. 22:02 Gabbá

Kerékpározás:

Megvan a Tour de France országúti kerékpáros körverseny idei első doppingvétsége: az orosz Alekszandr Kolobnyev szolgáltatott pozitív mintát. A nemzetközi szövetség (UCI) tájékoztatása szerint a Katyusa orosz versenyzőjének szervezetében egy tiltott szerek közé tartozó vízhajtót mutattak ki a múlt szerdán levett vizeletminta A próbájában. Négy napja van Kolobnyevnek, hogy kérje a B próba elemzését. A csapat vezetői jelenleg éppen a 30 éves kerekessel tárgyalnak, hogy folytatja-e a Tourt, de ez nem túl valószínű, viszont hivatalos döntés csak hétfőn késő este várható. A Kolobnyev mintájában kimutatott vízhajtó az UCI szabályai szerint nem minősül doppingszernek, ugyanakkor arra használják, hogy más tiltott szereket ne tudjanak kimutatni. Emiatt az ilyen vétséget nem sújtják a versenyzői jog azonnali felfüggesztésével. Kolobnyev a 2008-as pekingi olimpia mezőnyversenyében bronzérmet nyert, míg a 2007-es és 2009-es világbajnokságon egyaránt ezüstérmes lett.

A vasárnapi szakaszon nagyot bukó kazah Alekszandr Vinokurovot megoperálták egy párizsi kórházban. Az Issoire és Saint-Flour közötti, több bukással tarkított kilencedik etapon az Asztana csapat első számú versenyzője járt a legrosszabbul, eltört a combcsontja, s a helyszínről mentőphelikopterrel szállították kórházba. Az idei francia körverseny első kilenc napján rengeteg volt a bukás, vasárnap a Vinokurov-féle balesetben 30-an voltak érintettek. A tavalyi Tour ötödik helyezettje, a belga Jurgen van den Broeck a lapockáját, az amerikai David Zabriskie a csuklóját, a szintén belga Fredrik Willems pedig a kulcscsontját törte el, és valamennyien feladták a viadalt.  A címvédő, háromszoros bajnok spanyol Alberto Contador szintén nem úszta meg baleset nélkül az idei Tourt, sőt az első szakaszon és a kilencediken is pórul járt, ám míg vasárnap nem szenvedett időhátrányt a legjobbakhoz képest, addig a nyitóetapon közel másfél percet kapott legnagyobb riválisaitól, a luxemburgi Andy Schlecktől és az ausztrál Cadel Evanstől. Hétfőn szünnapot tartanak, kedden pedig az Aurillac és Carmaux közötti, 161 km-es szakasz vár a mezőnyre.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr63058840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása