HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 714.

2011.07.12. 18:49 Gabbá

Kerékpározás:

A német Andre Greipel nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny keddi, 10. szakaszát, míg összetettben a francia Thomas Voeckler megtartotta vezető pozícióját.  A pályafutása első Tour-on aratott szakaszsikerét elért Greipel mögött korábbi csapattársa, a brit Mark Cavendish végzett a második, míg a spanyol Jose Joaquin Rojas a harmadik helyen.

 

Eredmények, 10. szakasz, Aurillac-Carmaux, 161 km:
1. Andre Greipel (német, Omega Pharma-Lotto) 3:31:21 óra
2. Mark Cavendish (brit, HTC-Highroad) azonos idővel
3. Jose Joaquin Rojas (spanyol, Movistar) a. i.

Az összetettben:
1. Thomas Voeckler (francia, Europcar) 42:06:32 óra
2. Luis Leon Sanchez (spanyol, Rabobank) 1:49 p hátrány
3. Cadel Evans (ausztrál, BMC Racing) 2:26 p h.

Szerdán a Blaye les Mines és Lavaur közötti 167,5 km-es szakasz vár a mezőnyre.

 

Visszalépett a Tour de France országúti kerékpáros körversenytől az orosz Alekszandr Kolobnyev, akinek tiltó listán lévő vízhajtót mutattak ki a szerdán levett vizeletmintájában. "Nem tudom, hogy került a szer a szervezetembe" - olvasható a Katyusa harmincéves bringásának közleményében, amelyben arról is beszámol, hogy csapata nem rúgta ki az esetet követően. A francia rendőrség átkutatta Kolobnyev szállodai szobáját, miután nyilvánosságra került a versenyző doppingvétsége, de nem talált illegális szereket. A Kolobnyev mintájában kimutatott vízhajtó az UCI szabályai szerint nem minősül doppingszernek, ugyanakkor arra használják, hogy más tiltott szereket elfedjen. Emiatt az ilyen vétséget nem sújtják a versenyzői jog azonnali felfüggesztésével, ennek ellenére a versenyző és csapata a visszalépés mellett döntött. Kolobnyev a 2008-as pekingi olimpia mezőnyversenyében bronzérmet nyert, míg a 2007-es és 2009-es világbajnokságon egyaránt ezüstérmes lett. 

Rajta kívül még egy kerékpáros nem állt rajthoz a hétfői szünnapot követő keddi etapon: az ukrán bajnok Alekszandr Popovics vasárnap óta lázas, ezért csapata nem engedte elindulni. A Radioshack immár harmadik versenyzőjét vesztette el, ugyanis korábban bukások miatt két legjobbja, a szlovén Janez Brajkovic és az amerikai Chris Horner is feladta a Tourt, a német Andreas Klöden pedig hátsérüléssel folytatja a viadalt.

 

Vízilabda:

A hétvégén rajtoló kínai vb előtt, férfivízilabda-válogatottak szingapúri előkészületi találkozóján a magyar csapat egy góllal legyőzte Szerbia legjobbjait. Eredmény: 

Magyarország - Szerbia 12-11 

A nem hivatalos, barátságos mérkőzés éles csatát, és sok kiállítást hozott, végül Kemény Dénes szövetségi kapitány olimpiai bajnoki címet védő együttese az átállás nehézségeivel együtt is jobbnak bizonyult a Sanghajban világbajnokként vízbe szálló ellenfélnél. "Sok gólt kaptunk, de fel kell mentsem a játékosainkat, mert tegnap érkeztünk ide, hat óra időeltolódás van, nagyon meleg a víz és a harcos játékstílus miatt rengeteg kiállítás volt a meccsen. Meg kell köszönnöm a lelátót teljesen megtöltő, Szingapúrban élő magyar szurkolók szeretetét!" - nyilatkozta a kapitány a nemzeti csapat honlapjának. A magyar válogatott szerdán a szintén vb-résztvevő Ausztráliával találkozik. Biros Péterék Sanghajban az A csoportban magyar idő szerint hétfő hajnali 3.30-kor Montenegró válogatottja ellen kezdik meg vb-szereplésüket, szerdán 13.40-tól a kazahokkal folytatják, majd a csoportmérkőzéseket záró találkozón, pénteken 11 órától a spanyolokkal csapnak össze.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr343061289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása