HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 716.

2011.07.14. 19:57 Gabbá

Kerékpározás:

A brit Mark Cavendish nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 11., 167,5 kilométeres szakaszát. A német Andre Greipelt és az amerikai Tyler Farrart sprintbefutóban megelőző Cavendish pályafutása 18., idei harmadik szakaszgyőzelmét aratta a Touron, ezzel átvette a legjobb sprinternek járó zöld trikót. Az összetettben a francia Thomas Voeckler megtartotta vezető pozícióját a spanyol  Luis Leon Sanchez és az ausztrál Cadel Evans előtt.

A spanyol Samuel Sánchez nyerte a Tour de France első hegyi szakaszát, honfitársa, Alberto Contador pedig nem tudta tartani a hegyen az ellenfelek tempóját. A francia kerékpáros körverseny 12., 209 kilométeres etapján a legendás Tourmalet-ra ment fel a mezőny, Samuel Sánchez ért fel elsőként az első kategóriás hegyre. A háromszoros győztes Contador az utolsó kilométereken meglepetésre nem tudott menni az élbollyal, megelőzte többek között a két Schleck testvér, Ivan Basso, Cadel Evans és Damiano Cunego is, és csak a nyolcadik helyen ért a célba. A francia Thomas Voeckler viszont remekül ment, a kilencedik lett, így megőrizte a sárga trikót, Contadornak kereken négy perc a hátránya a hetedik helyen.

Annak ellenére, hogy a szakértők azt jósolták, hogy az első hegyi szakasz, tehát a csütörtöki etap vethet véget a nagy bukásoknak, nem múlt ez a 12. szakasz sem esés nélkül. A csúszós úton több versenyző is megcsúszott, az egyik ilyen elcsúszásból pedig kisebb tömegbukás lett. 

Ökölvívás:

Nem maradt következmények nélkül a múlt szombati Paul Williams - Erislandy Lara bokszmeccs kétes pontozása. Az alaposan megvert Williams győzelmét kihozó pontozóbírókat bizonytalan időre eltiltották, ezen kívül szakképzésben kell részt venniük, ha vissza akarnak térni. A két öklöző összecsapását végig uralta a kubai Lara, Williams a hajrában többször meg is rogyott, pontozással mégis nyert. A történteken mások mellett Erdei Zsolt promótere, Lou DiBella is kiborult, miközben Lara visszavágót követel. Az óriási felháborodást kiváltó ítélet után több testület vizsgálni kezdte a végeredményt, amelynek a három pontozóbíró engedélyének bizonytalan időre való felfüggesztése lett az eredménye. A New Jersey Állam Ellenőrző Testületének megbízottja elmondta, hogy Al Bennettnek, Hilton Whitakernek és Don Givensnek szakmai továbbképzésen kell résztvenni, amennyiben vissza akarnak térni az ökölvívás világába. Aaron Davis mindehhez hozzátette, hogy az esettel kapcsolatban a korrupció gyanúját nem tartják megalapozottnak. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr793068042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása