HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 722.

2011.07.20. 15:55 Gabbá

Vízilabda:

Második csoportmeccsén Kazahsztánnal találkozott a magyar férfi vízilabda-válogatott a sanghaji vizes vébén. Kemény Dénes csapata a jó védekezésre helyezte a hangsúlyt, sikerrel: 16-5-re győzött, és csak az utolsó másodpercekben kapott góllal hibázta el a kitűzött célt, a negyedenkénti egy kapott gólt. 

Labdarúgás:

Eltűnése után tizenöt órával zavart tudtaállapotban került elő Gerd Müller, a német labdarúgás egyik legjobb játékosa. A Bayern München U23-as  csapatával Trentóban tartózkodó egykori világ- és Európa-bajnok csatárt az olasz rendőrség találta meg. A német Bild és az olasz Corriere della Sera egybehangzó információja szerint tizenöt órán keresztül kereste a rendőrség Gerd Müllert, a Bayern München és a német válogatott egykori világklasszis csatárát. A 62 válogatottsága során 68 találatig jutó, 1972-ben Eb-, 1974-ben vb-aranyat szerző támadó korábban depresszióval és alkoholizmussal küzdött, ám a Bayern vezetősége felkarolta, és az utánpótlásban adott neki munkát. A 65 éves szakember a müncheniek U23-as csapatával Trentóban tartózkodott, hétfő hajnali 3-kor azonban távozott a csapat szállásáról. Miután nem tért vissza, a helyi rendőrség bevonásával keresni kezdték, és csak este 6-kor bukkantak rá. A Bild úgy tudja, Müller taxit rendelt a Villa Madruzzo elé, és közölte, Münchenbe akar menni. Mivel nem volt nála elég pénz, végül a helyi pályaudvarra vitette magát, hogy vonattal utazzon tovább. Végül Trento főutcáján, a Via De Gasperin találtak rá. A beszámolók alapján céltalanul kószált, és zavart ember benyomását keltette, amikor rábukkantak. Gerd Müller a futball statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) szerint minden idők tizedik legjobb bajnoki gólszerzője: 507 meccsen 405-ször talált az ellenfelek kapujába.

Kerékpározás:

A B próbája is pozitív lett az orosz Alekszandr Kolobnyevnek, akinek a jelenleg is zajló Tour de France országúti kerékpáros körversenyen mutattak ki vízhajtót a szervezetében. Csapata, a Katyusa azonnal felfüggesztette a kerekes versenyzői jogát, amíg az orosz szövetség lefolytatja ellene a fegyelmi eljárást. Kolobnyev kétéves eltiltással számolhat. A 30 éves versenyzőnek az 5. szakasz után levett vizeletmintájában bukkantak tiltott szerre. Kolobnyev a 2008-as pekingi olimpia mezőnyversenyében bronzérmet nyert, míg a 2007-es és 2009-es világbajnokságon egyaránt ezüstérmes lett. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr163083700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása