HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 723.

2011.07.21. 19:52 Gabbá

Kerékpározás:

Egy szökést követően Andy Schleck nyerte a Tour de France egyik legnehezebb szakaszát, a Galbier Serre és Chevalier közötti 200 kilométeres etapot, amelynek során három kiemelt kategóriájú hegyet is meg kellett mászni. A luxemburgi bringás virtuálisan át is vette a sárga trikót a szakasz során, de a francia Thomas Voeckler az utolsó hegyen nagyot küzdött, és végül az összetettben 15 másodpercet megőrzött az előnyéből. A harmadik helyen Frank Schleck áll 1 perc 8 másodperces hátránnyal, a negyedik ausztrál Cadel Evans 1 perc 12 másodperccel van lemaradva Voecklertől, a háromszoros győztes, címvédő spanyol Alberto Contadornak pedig 4 perc 44 másodperc a hátránya a hetedik helyen. Pénteken mindössze 109 kilométer vár a mezőnyre, ám két kiemelt és egy első kategóriájú hegyre is fel kell tekerni, a befutó pedig a legendás Alpe d'Huezen lesz.

Úszás:

Nincs akadálya annak, hogy az első számú brazil úszó, César Cielo indulhasson a sanghaji világbajnokságon a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtöki határozata nyomán. A CAS a pekingi olimpián 50 méteres gyorsúszásban aranyérmes versenyző esetében jóváhagyta a brazil szövetség által kirótt enyhe büntetést, vagyis a szimpla figyelmeztetést, amelyet az után kapott Cielo, hogy pozitív doppingmintát szolgáltatott egy májusi ellenőrző vizsgálaton. A CAS nemcsak az ő, hanem a kínai metropolisban vasárnap kezdődő úszóversenyekre szintén benevezett Henrique Barbosa és Nicolas Dos Santos sanghaji indulását is engedélyezte, viszont a FINA kérését elfogadta, amikor negyedik társukat, Vinicius Wakedet - aki másodszor adott pozitív doppingmintát - egy évre eltiltotta a versenyzéstől. A FINA szigorúbb büntetésért fellebbezett, így került a CAS elé az eset, amelynek alkalmi testülete a vb helyszínén, Sanghajban döntött arról, hogy beéri a brazil szövetség büntetésével, mert nem látja indokoltnak a súlyosbítást. A 24 éves Cielo - aki az 50 és 100 méter gyors világcsúcstartója, és a 2009-es római világbajnokságon, majd tavaly Dubajban a rövidpályás világbajnokságon is nyert mindkét sprinttávon - három társával egyetemben az országos bajnokságon bukott le vízhajtóval, jelesül furoszemiddel, ám nemzeti szövetsége meghallgatásán bizonyítani tudta, hogy egy általa korábban rendszeresen szedett táplálékkiegészítő lehetett szennyezett. 

Másodjára is elhalasztották az először június 30-ra, majd most szombatra meghirdetett Balaton-átúszást - adták hírül a szervezők csütörtökön. Az újabb időpont: július 30. A meteorológiai szakemberek véleményét figyelembe véve, egyetértésben a Balatoni Vízirendészet vezetésével a Balaton-átúszás szervezőbizottsága ismét úgy döntött a várható rossz körülmények miatt (szeles és hűvös idő, hideg víz, zápor, zivatar), hogy a július 23-i Balaton-átúszást elhalasztja. Az új időpont, a korábbi terveknek megfelelően július 30-a szombat, melynek tartaléknapja 29. (péntek), 31. (vasárnap), valamint augusztus 5-6-7-e" - áll a magyar mellett angolul és németül is megjelentetett értesítésben. Tavalyelőtt egy híján 9300-an teljesítették a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 km-es távot a 28. Balaton-átúszáson, egy évvel korábban viszont a rossz idő miatt nem tudták megtartani a rendezvényt.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr823087295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása