HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 734.

2011.08.01. 21:18 Gabbá

Úszás:

Edzője, Farkas András nem tudja, mire gondolt Kis Gergő, amikor a sanghaji világbajnokságon 1500 méteres gyorsúszásban nyert bronzérme után azt mondta: "otthon meg voltunk alázva, félrelökve, az edzőmmel együtt". Farkas szerint tanítványa felfokozott állapotban, meggondolatlanul nyilatkozott, de furcsállja, hogy tavaly nem kapott publicitást, amikor Kis riválisa, Verrasztó Dávid mutogatott az egyik futam után. Güttler Károly utánpótlás szövetségi kapitány nem érti, Kis miért beszél elnyomásról, szerinte saját magát kéne okolnia, amiért nem tett meg mindent.

A Magyar Hosszútávúszó Szövetség és a Balaton Masters Team a korábbi hírekkel ellentétben nem augusztus 13-án, hanem augusztus 7-én, vasárnap rendezi a hagyományos országos bajnokságait is magában foglaló öbölátúszást, de ezúttal a szélvédett Fűzfői-öbölben. A versenyre Balatonfűzfő és Balatonalmádi között kerül sor - tájékoztatta Németh Zsolt szervező az [origo]-t.Augusztus 7-én a hagyományos 3,5 km mellett 5,5 km-es távon utánpótlás és felnőtt, valamint szenior korosztályokban rendezik meg a bajnokságokat, ahol az amatőrök is rajthoz állhatnak, mivel itt az olimpiai ötpróba 2012 sorozat állomásaként próbapontokat lehet szerezni. A verseny házigazdája a sanghaji úszóvilágbajnokságon 25 kilométeren meglepetésre bronzérmet szerzett Gercsák Csaba lesz. Mellette a szervezők meghívták a vizes vb-n szerepelt többi helyezett sportolót is. Németh Zsolt szervező elmondta, mivel a versenyre a Balaton legvédettebb öblében kerül sor, és minden szélviszonyra van ideális útvonaltervük, nem is tervezik a halasztást, mivel a vízhőmérséklet várhatóan ideális lesz augusztus 7-én.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr713118242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása