HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 737.

2011.08.04. 17:57 Gabbá

Vízilabda:

tévedésből hondurasi oklevelet kaptak a sanghaji vízilabda-világbajnokságon negyedik helyen végzett magyar férfivízilabda-válogatott tagjai. A csapat hivatalos honlapja csütörtökön azt írta, a játékosok nevére kiállított dokumentumon - melyet a nemzetközi szövetség (FINA) elnöke is aláírt - Magyarország neve helyett ez szerepel: "The Republic of Honduras". A tévedés hátterében valószínűleg az áll, hogy könnyen összekeverhető Magyarország (HUN) és Honduras (HON) angol rövidítése. "Ez felháborító! - reagált a hírre Martin György, a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöke. "Tiltakozni fogunk a FINA-nál, méghozzá rögvest! Az a minimum, hogy bocsánatot kérnek." A közép-amerikai ország egyébként még sosem vett részt vízilabda-vb-n. 

Kerékpározás:

Ebben az idényben már nem versenyez Alberto Contador háromszoros Tour de France-győztes - az idei viadalon csak ötödik helyen záró - spanyol kerékpáros, aki a doppingügyének novemberi lezárására vár. Contador a júliusi Tour után ezen a héten még két viadalon szerepelt, az egyiken első, a másikon második lett, majd hazautazott. A Cyclingnews című szaklapnak elmondta, hogy pihenésre van szüksége, mert az idény testileg és lelkileg is nagyon kimerítő volt a számára. Hozzátette, hogy szabadsága alatt valószínűleg nem hagyja el hazáját. A spanyol versenyzőre novemberben kemény próba vár: többszöri halasztás után várhatóan akkor dönt majd a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) a doppingügyében. Contador a tavalyi, általa megnyert Touron bukott le, szervezetében klenbuterol nyomaira bukkantak. Állítása szerint fertőzött hús miatt akadt fenn az ellenőrzésen. A Spanyol Kerékpáros Szövetség felmentette, a nemzetközi szövetség (UCI) és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) azonban a CAS-hoz fordult. Az UCI jelezte, hogy ha a CAS bűnösnek találja az ártatlanságát hangoztató Contadort, megfosztja őt valamennyi, tavaly július óta elért eredményétől. Így aztán nemcsak a 2010-es Tour-elsősége, hanem az idei Giro d'Italia-győzelme is elúszhat.

Kosárlabda:

Tovább erősödött az Euroligára készülő SEAT UNI SZE-Győr nőikosárlabda-csapata: a klub előszerződést kötött a válogatott kerettag Laklóth Annával. A 23 éves játékos Szegedről érkezik, és mezőnyposztokon számít rá a szakmai stáb. "Ő is tökéletesen beleillik a koncepciónkba, külön öröm számunkra, hogy hozzánk hasonlóan hosszú távra tervezi az együttműködést" - fogalmazott Tapodi Péter klubigazgató. "Új igazolásunk augusztus 10-én Győrött kezdi meg a felkészülést, és ahogy elrendezte jogviszonyát a szegedi csapattal, véglegesítjük a szerződését." A győriek már korábban ismertették a 2011/12-es játékoskeretüket, ennek legnevesebb tagja Renee Montgomery, aki tagja a 2012-es londoni olimpiára készülő amerikai válogatott keretének. A játékos jelenleg a Connecicut Sun csaptában játszik a tengerentúli profiligában (WNBA). Új tagja a győri keretnek még a horvát válogatott Iva Ciglar, a cseh válogatott Edita Sujanova, a magyar válogatott Nagy-Bujdosó Nóra és Rasheed Rita, továbbá Rubold Eszter, Fürtős Kata és Vincze Viktória. A tavalyi csapatból öten maradtak a klubnál: Quanitra Hollingsworth, Simon Zsófia, Semsei Barbara, Nagy Dóra és Őri Györgyi. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr853126017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása