HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 740.

2011.08.07. 15:55 Gabbá

Sportlövészet:

Sidi Péter megvédte címét vasárnap a férfi kisöbű szabadpuska 3x40 lövéses összetett számban a belgrádi sportlövő Európa-bajnokságon. A világbajnok magyar versenyző 1273,7 körrel nyert a döntőben, maga mögé utasítva az olasz Marco De Nicolót és a bolgár Anton Rizovot. A döntőben a komáromi sportoló a második sorozat után csak negyedik volt, ám ezt követően több belső tízest is lőtt, és az ötödik sorozattól már az élen állt. "Szokatlanul nagy döntőt lőttem, ilyet még nem láttam világverseny fináléjában" - nyilatkozta az MTI-nek. "Az általam a világ legjobbjának tartott szlovén Debevec azt mondta, fogadott volna rám, látva, milyen jól mentek az álló testhelyzetből leadott lövések az alapversenyben. Meg kellett dolgoznom a sikerért, bár kívülről könnyűnek tűnhetett. Ebben a sportágban ritka a címvédés, ezért is kedves számomra ez az arany. A döntőben folyamatosan láttam, hogy hogy állok, tulajdonképpen a hetedik lövéssel megnyertem az Eb-t. Tartottam azért az orosz Hadzsibekovtól, de ezúttal nem vehette fel velem a versenyt." Sidi számára az olimpiai kvalifikáció szempontjából nem volt tétje az Eb-nek, ugyanis a tavalyi vb-n már megszerezte a londoni kvótát. 

Vízilabda:

A Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) elnézést kért a magyar férfivízilabda-válogatottól, amiért a sanghaji vb-negyedik helyért adott oklevélen hondurasiként tüntették fel a magyar játékosokat. A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, Martin György csütörtökön e-mailben tiltakozott a FINA vezetőinél a baki miatt, amelyre a nemzetközi szövetségtől megérkezett a válasz. "Elnézést kértek, de az ügyvezető igazgató megpróbálta a FINA felelősségét a szervezőbizottságra hárítani" - nyilatkozta Martin György az RTL Klub kereskedelmi televíziós csatornának. "De ez szerintem nem jelent semmit, mert a FINA elnöke, főtitkára és a szervezőbizottság elnöke is aláírta ezt az ostoba oklevelet." A FINA ígéretet tett, hogy postázni fogja az új oklevelet, amely már pontosan lesz kitöltve. "Diplomáciai baki volt a részükről, és szerintem nem is érdekli őket, hogy mit gondolunk" - reagált a hírre a háromszoros olimpiai bajnok Kiss. "A bocsánatkérést elfogadom, az oklevelet majd megnézem, és elrakom a többi közé emlékbe. Nem tartok haragot."

Labdarúgás:

Az augusztusi válogatott mérkőzések eltörlését kérik a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségtől (FIFA) az európai élklubok, a szövetségi kapitányok és a játékosok szervezete. A tiltakozók - köztük Laurent Blanc francia szakvezető és Josep Guardiola, az Bajnokok Ligája-győztes Barcelona mestere - azt szeretnék elérni, hogy a FIFA mihamarabb vegye ki a versenynaptárából azt az augusztusi, hétközi dátumot, amelyet nemzeti csapatok találkozóira tart fenn. Indoklásul azt hozták fel, hogy az egyesületeknek legalább három napig nélkülözniük kell a futballistákat, akik ráadásul ilyenkor még nincsenek megfelelő állapotban. Szerdán ötven válogatott meccset rendeznek, köztük a Németország-Brazília, az Olaszország-Spanyolország és az Egyesült Államok-Mexikó meccseket.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr253131808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása