HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjeetivo 744.

2011.08.11. 19:47 Gabbá

Atlétika:

Minden versenyző átesik majd vérvizsgálaton az augusztus 27-én kezdődő tegui atlétikai világbajnokságon. A mintákat két helyszínen vizsgálják meg.  A nemzetközi szövetség (IAAF) csütörtökön jelentette be a példa nélkülinek nevezhető vizsgálatsorozatot, amely mellett a doppingellenőrök ötszáz vizeletmintát is vesznek majd a világbajnokság ideje alatt. A tegui vb így történelmi lesz, mivel korábban soha nem fordult elő, hogy közel kétezer sportolótól szinte egyidejűleg, azonos körülmények között vegyenek mintát. A mintákat először a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) által akkreditált dél-koreai laborban vizsgálják majd meg, a vb után pedig Lausanne-ba szállítják őket, ahol további ellenőrzéseket végeznek rajtuk. Az IAAF három módon használja a mintákat: egyrészt az eddig nyilvántartásba nem vett atléták azonosítására szolgálnak majd, továbbá összevethetők lesznek a már nyilvántartásban szereplő sportolók korábbi mintáival, ezeken felül pedig segítik az élsportolók biológiai profiljának pontosabb meghatározását. Két éve Berlinben hatszáz vérvizsgálatot végeztek a vb-n. 

Tenisz:

Arn Gréta két szoros játszmában kikapott a 11. helyen rangsorolt német Andrea Petkovictól a 2,05 millió dollár összdíjazású, torontói keménypályás nőitenisz-torna 2. fordulójában. A nemzetközi szövetség honlapja szerint a találkozó 125 percig tartott. Arnhoz hasonlóan a világelső Caroline Wozniacki is kiesett, aki az olasz Vincitől ugyanúgy 6:4, 7:5-re kapott ki, mint a magyar játékos. 

Atlétika:

Jamaicai sajtóértesülés szerint ismét doppingvétségen érték Stve Mullingst, a szigetország világbajnok vágtázóját. A Gleaner című napilap csütörtökön arról számolt be, hogy a 29 éves atléta szervezetében június végén, a nemzeti bajnokságon találtak tiltott anyagok elfedésére szolgáló szert. A jamaicai szövetség és a doppingellenes bizottság (JADCO) nem kommentálta a hírt, utóbbi szervezet igazgatója, Patrece Charles-Freeman úgy reagált, túl korai még bármit is mondania. A 2009-es vb-n a 4x100-as váltóval diadalmaskodó Mullingst 2004-ben kétéves eltiltással sújtották tiltott teljesítményfokozó használata miatt, idén pedig 100 és 200 m-en is éremesélyesnek számított az augusztus 27-én kezdődő tegui világbajnokságon. A hosszabbik sprinttávon megnyerte hazája bajnokságát, míg 100-on a világ idei harmadik legjobb idejével rendelkezik (9,80 mp). Az elmúlt négy évben harmadszor fordult elő, hogy világverseny előtt jamaicai atléták bukjanak meg a doppingvizsgálaton. A 2008-ban a sprinter Julien Dunkley nem indulhatott a pekingi olimpián, 2009-ben pedig öt jamaicai - köztük a Usain Bolt edzőtársának számító  Yohan Blake - produkált pozitív tesztet. Amennyiben Mullingsról bebizonyosodik, valóban doppingolt, örökre eltilthatják a versenyzéstől.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr423146761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása