HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 748.

2011.08.15. 21:58 Gabbá

Kerékpározás:

A 2006-os Tour de France-győzelmétől doppingolás miatt megfosztott amerikai Floyd Landis azzal vádolta meg Alberto Contador jelenlegi edzőjét, hogy tiltott szerekkel házalt. Landis az ARD német tv-csatornának azt nyilatkozta, hogy Pepe Martí, a háromszoros Tour-bajnok spanyol kerékpáros személyi edzője "közismert drogárus". "Amikor még a US Postalban hajtottam, nekem is adott el növekedési hormont, EPO-t és más illegális szereket" - fogalmazott Landis. Az amerikai kerékpáros volt az első Tour-győztes, akit utólag fosztottak meg első helyétől. Azóta folyamatosan támadja a nemzetközi szövetséget, annak vezetőit és másokat, de vádjait eddig nem tudta bizonyítani. 

Öttusa:

A szeptemberi, moszkvai öttusa-világbajnokságon már egy új rendszerű lőtéren zajlanak majd a kombinációs versenyek. A változtatásról a nemzetközi sportági szövetség (UIPM) tájékoztatása szerint a szakemberek a múlt héten egy frankfurti tanácskozáson összegezték az eddigi tapasztalatokat és megvizsgálták az újítási lehetőségeket. A módosítás lényege az, hogy amíg az eddig használt rendszer - piros lámpa felgyulladásával - jelezte a rontott lövéseket is, az új nem fogja, ellenben a versenyzők mellett áll majd egy monitor, melyen utólag meg lehet nézni, hogy pontosan hova mentek a lövések, milyen volt a szórás. "Az igen vagy nem tábla helyett most majd egy olyan precíziós eszközt használunk, amelyik csak a pontos lövéseket jelzi ki, utólag viszont mindent ellenőrizni lehet majd. Az eddigivel éppen az volt a baj, hogy nem volt lehetőség hiteles kontrollra" - Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány. Legutóbb, a július végi, augusztus eleji angliai Európa-bajnokságon többször is akadt probléma a rendszerrel, egyesek vélelmezték, hogy nem működik tökéletesen, s óvások is érkeztek a versenybírósághoz. A férfi versenyzők a döntőben, a lovaglás előtt demonstráltak is - elcsúsztatták a programot -, lépésükkel azt akarták elérni, hogy az illetékesek tegyenek meg mindent az esetleges hibák kiküszöbölésére, mert mint hangsúlyozták, az olimpia közeledtével olyan rendszernek kell felállnia, amelyikben mindenki százszázalékosan megbízik. Az új táblákat a riói katonai világjátékokon, valamint a moszkvai Kreml Kupán már alkalmazták, utóbbin a magyarok is szerezhettek tapasztalatokat, s a szövetségi kapitány szerint nem volt gond. Pálvölgyi Miklós egyúttal arról is beszélt, hogy a hazai szövetség a UIPM közreműködésével már vett az eddig használatos táblákból negyven darabot, kérdés, mi lesz ezekkel, lehet-e majd a későbbiekben is használni őket, vagy újakat kell bérelni a versenyek rendezéséhez.

Kézilabda:

A Győr női kézilabda-csapata nyert a Siófokon rendezett Szabella-kupa elnevezésű felkészülési tornát, miután a vasárnapi döntőben három góllal legyőzte a Bajnokok Ligája-döntős spanyol Itxako Navarrát. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr243156552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása