HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 749.

2011.08.16. 18:51 Gabbá

Lósport:

Overdose vélhetően belerúgott az istálló oldalába, ezért egy ideig nem dolgozhatott, a kisebb sérülés miatt pedig nem lehetett volna tisztességgel felkészíteni az augusztus végi baden-badeni versenyre - írta a versenyló honlapja. Overdose legközelebb Párizsban, a Prix de l' Abbaye-n versenyez, ahol 2008 után bizonyíthat ismét. Mikóczy Zoltán tulajdonos elmondta a PannoniaOverdose.hu-nak, hogy az őszi szezon fő célja továbbra is az október másodiki Group I-es Prix de l'Abbaye Párizsban, amelyen 2008-ban lova elsőként ért célba, ám a futamot érvénytelenítették. Szeptember 11-én egy előkészítő futamon indul a ló ugyanazon a párizsi pályán. Ascotból hazatérve még az augusztus végi baden-badeni Group II-es Goldene Peitsche merült fel az őszi szezon első versenyeként, ám ezt már biztosan kihagyja Overdose, mivel vélhetően belerúgott az istálló oldalába, ami hátráltatta a felkészülését. "A tréningmunkákat e hét végén, vagy jövő hét elején kezdheti újra Overdose. Ez esetben reális esély van arra, hogy az őszi szezon fő célja, a Prix de l'Abbaye előtt még egy felkészítő versenyt tudjunk adni neki" - fogalmazott Mikóczy.  Overdose 2008-ban elsőként ért célba a Prix de l'Abbaye-ben, ám egy beragadó startbox miatt a futamot érvénytelenítették, és lévén akkor még veretlen volt, nem vállalták a versenynap végi újrafutást. Overdose rajongói azóta várnak rá, hogy ismét bizonyíthasson Párizsban.  

Kajak-kenu:

Kisfiúnak adott életet Katrin Wagner-Augustin, a németek négyszeres olimpiai és tízszeres világbajnok kajakozója, aki szülési szabadsága miatt hagyja ki a szerdán kezdődő, szegedi világbajnokságot. A 33 éves kajakos elmondta: a babának az Emil nevet adták, 3590 grammal és 51 centiméterrel jött a világra. A múlt heti szülés után a versenyző és a kisfiú is jól van, s már hazatértek otthonukba. Wagner-Augustinnak az a célja, hogy minél előbb edzésbe állhasson, és kiharcolja a részvételt a jövő évi, londoni olimpiára. Hasonló okból a magyar csapatnak is lesz egy nagy hiányzója Szegeden: a háromszoros ötkarikás bajnok Douchev-Janics Natasa szeptemberre várja első gyermeke érkezését, célja ugyancsak kvótát szerezni Londonra.

Vízilabda:

A szerbek elleni vb-elődöntős vereségről és a londoni olimpiára készülő csapat variációs lehetőségeiről nyilatkozott Benedek Tibor a Magyar Televíziónak. "Dobáltuk a gólokat egymás után, és látszott a szerbeken, hogy azt se tudják, hol vannak" - emlékezett a drámai csatában elbukott vb-elődöntőre Benedek. "Sajnos, ahogy jöttek fel, úgy ült le a kispad, így kiszaladt a kezünkből az irányítás." A háromszoros olimpiai bajnok szerint talán a játékosok is azt várták, hogy majd ugyanúgy beavatkozik, mint egykor csapatkapitányként, de szerinte Kemény Dénes olyan erős személyiség, hogy mellette egy másodedző jelentéktelennek mondható. Az első két negyed kiváló játéka után a hajrára a védekezésben kicsit leeresztett a válogatott, többekben felmerült, hogy ebben a helyzetben hiányzott Kásás Zoltán. Benedek szerint el kell dönteni, hogy a rutin vagy a fiatalok lendülete számít többet: "Kásás szerintem visszatér majd. Ha ő ott van a vébén, akkor szerintem döntőt játszunk. Kása már nem fog rengeteg gólt lőni, viszont meg tudja szerezni a labdát kritikus helyzetben, amit más nem tud, és tud, mondjuk, egy olyan gólpasszt adni, amit nem vár senki. Ennyi kell egy ilyen meccsen, ahol egy gól dönt a végén." 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr723158535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása