HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 757.

2011.08.24. 19:29 Gabbá

Kerékpározás:

A Tour de France idei győztese, az ausztrál Cadel Evans nem indul szeptemberben az országúti kerékpáros világbajnokságon. Az ausztrál szövetség kedden hozta nyilvánosságra a válogatott névsorát, amelyben nem szerepel a mezőnyverseny két évvel ezelőtti vb-aranyérmese. A vb-t szeptember 19. és 25. között Koppenhágában rendezik. 

Atlétika:

Justin Gatlint egyy fagyási sérülés hátráltatja a dél-koreai atlétikai világbajnokság előtti napokban. A 100 méteres síkfutásban olimpiai és világbajnok sprinter egy kriogénterápia során az izzadságtól vizes zoknival ment be a kamrába, ami a lábára fagyva okozott sérülést. "Mindössze két percig voltam bent, de a zoknim ennyi idő alatt is ráfagyott a bokámra, és iszonyú fájdalmat okozott" - idézte az atlétát a BBC internetes oldala. Gatlin biztos benne, hogy a sérülés ellenére nem lesznek gondjai a szombaton rajtoló vb-n. "Valamennyire már javult a helyzet, bár eddig folyamatosan hólyagzott és gennyedzett a lábam. Egyre jobban érzem magam, és készen állok, hogy felégessem a pályát." A Gatlin balesetét hozó módszert rendszeresen alkalmazzák más élsportolók is. A folyamat során extrém alacsony hőmérsékletű gáznemű közegben hűtik le az emberi testet, ezáltal növelik az állóképességet, illetve hatékonyan kezelik a sérüléseket.

Sífutás:

 

Doppingolás miatt hároméves eltiltást kapott Andrus Veerpalu, az észtek kétszeres olimpiai és világbajnok sífutója, aki gyakorlatilag már visszavonult a versenyzéstől. A negyvenesztendős biatlonos szervezetében januárban, a vb-felkészülés során növekedési hormont találtak. A Nemzetközi Síszövetség (FIS) mostani döntése alapján a büntetés a 2014-es szocsi olimpia zárónapján, február 23-án járna le. A határozat ellen Veerpalu a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) fellebbezhet. Veerpalu Észtország legeredményesebb sífutójaként 2002-ben, Salt Lake Cityben, majd négy évvel később, Torinóban is megnyerte a 15 km-es klasszikus stílusú ötkarikás versenyt, és emellett két világbajnoki címet is szerzett. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr583177911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása