HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 759.

2011.08.26. 22:07 Gabbá

Kerékpározás:

A német Marcel Kittel nyerte a Vuelta spanyol országúti kerékpáros körverseny pénteki, hetedik szakaszát, míg összetettben továbbra is a francia Sylvian Chavanel vezet. Az Almedén és Talavera de la Reina közötti 185 km-es etap sprintbefutója során hatalmas bukás történt, így a bringások kisebb csoportokban szállingóztak a célba. A zsűri döntése értelmében azonban valamennyi célba érkező azonos időt kapott, mint a győztes.

Eredmény:
7. szakasz: Almedén-Talavera de la Reina, 185 km:
1. Marcel Kittel (német, Skil-Shimano) 4:47:59 ó
2. Peter Sagan (szlovák, Liquigas) azonos idővel
3. Óscar Freire (spanyol, Rabobank) a.i.

Az összetettben:
1. Sylvain Chavanel (francia, QuickStep) 27:29:12 ó
2. Daniel Moreno (spanyol, Katyusa) 15 mp hátrány

3. Vincenzo Nibali (olasz, Liquigas) 16 mp h. 

Ökölvívás:

Bár nem bokszolt meggyőzően, Balzsay Károly legyőzte az ukrán Sztaniszlav Kastanovot Donyeckben, így megszerezte a Boksz Világszövetség (WBA) nagyközépsúlyú világbajnoki címét.  A WBO korábbi világbajnok magyar bunyósa az első menetekben nem találta a ritmust, ellenfele, a világ egyik legjobb edzőjeként számon tartott Freddie Roach által felkészített Kastanov többet támadott. Az ukrán ökölvívó főleg a testét támadta Balzsaynak, aki az ötödik menetben fölénybe került, a hatodikban viszont egy fejre kapott jobbostól megrogyott.  A hetedik menetben ráadásul felszakadt Balzsay szemöldöke, a továbbiakban ez is nehezítette a dolgát, és bár a kilencedik menetben többször is látványosan eltalálta ellenfelét, a tizenegyedikben egy újabb fejre mért ütéssel ismét megfogta őt Kastanov. Az összkép alapján a hazai pályán bokszoló ukrán győzelmére lehetett számítani, ennek ellenére a találkozó végén Balzsay kezét emelték a magasba, miután a bíróknál 115-113, 115-114, 116-111-es pontozással a magyar bunyós nyerte meg a találkozót, így a világbajnoki címet is.

Atlétika:

A többi atléta biztonsága érdekében a váltóban az első futónak kell lennie a műlábbal versenyző Oscar Pistoriusnak.  A nemzetközi szövetség (IAAF) a szombaton rajtoló tegui világbajnokság előtt egy nappal jelentette be, hogy ha a dél-afrikaiak 4x400-as váltójában Pistorius helyet kap, akkor neki kell lennie az első stafétatagnak. A 24 éves sportolót - aki előtt még sohasem versenyzett vb-n amputáción átesett atléta - a 400 méteres síkfutásban, illetve a 4x400 méteres váltó tagjaként nevezte hazája szövetsége. Világbajnoki részvételét a négyszeres paralimpiai bajnok júniusi teljesítményével harcolta ki, amikor is az olaszországi Lignanóban rendezett nemzetközi versenyen 45.07 másodperc alatt ért célba 400-on. A szombati első napon négy magyar versenyző lesz érdekelt, közülük Papp Krisztina rögtön a 10 ezer méter döntőjében állhat rajthoz, ebben a számban ugyanis nem rendeznek selejtezőt. Az újpesti futónő ezen a távon nyolcadik volt a tavalyi, barcelonai Eb-n, idén elsősorban félmaratoni versenyeken ért el nemzetközi szintű eredményeket. A férfi kalapácsvetés selejtezőjében bemutatkozik a magyar csapat első számú éremesélyese, Pars Krisztián, valamint döntőbe kerülhet a szintén szombathelyi Németh Kristóf is. A finálét hétfőn rendezik. Férfi 800 méteren Kazi Tamás indul, aki az utolsó pillanatban teljesítette a vb-szintet, így szép teljesítmény lenne, ha továbbjutna az előfutamból.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr863182866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása