HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 763.

2011.08.30. 19:32 Gabbá

Kerékpározás:

Egyetlen doppingeset történt a júliusi Tour de France kerékpáros körversenyen: az orosz Alekszandr Kolobnyev szervezetében találtak hidroklorotiazidot. A nemzetközi szövetség (UCI) hétfőn jelentette be, hogy az összes, maradék mintát kielemezték a lausanne-i, kölni és Chatenay-Malabry laboratóriumban, s nem találtak újabb pozitív mintát, azaz az idei viadalon csak egy - már korábban nyilvánosságra hozott - doppingeset volt: az orosz Alekszandr Kolobnyev szervezetében találtak vízhajtóként és más, tiltott szerek elfedésére alkalmas hidroklorotiazidot. Pat McQuaid, az UCI elnöke üdvözölte a labor eredményeket, és jelezte: ez is bizonyíték arra, hogy a szervezet az elmúlt években milyen komoly harcot folytatott a dopping visszaszorítására. 

Tenisz:

Rafael Nadal szerint nagybátyjának is tudomásul kell vennie, hogy már elmúlt 25 éves: a tenisz-világranglista volt éllovasa, jelenlegi második helyezettje úgy véli, sokat változott az utóbbi időben kapcsolata Toni Nadallal, aki egyben az edzője is. "Már nem vagyok gyerek, elmúltam huszonöt éves, a kapcsolatunk nem olyan, mint régen" - nyilatkozta a spanyol teniszező a The Wall Street Journal című napilapnak. "Ha annak idején mondott valamit, akkor az úgy is volt. Ma már visszaszólok. Tény: ez olykor bántja, de ilyen a világ, ez a helyzet. Van véleményem." Nadal elmondta még, hogy nagyon tiszteli nagybátyját, és ez sohasem fog változni. "Ha egy idegen olyasmiket mondott volna, mint Toni, akkor azt hiszem, nem sokáig tartott volna a közös munkánk. De ő a nagybátyám, akit szeretek, aki hároméves korom óta a trénerem."  A klasszis spanyol teniszező nem rejtette véka alá, hogy hamarosan eljön annak az ideje, amikor szétválnak útjaik: "Toninak három gyereke van, fárasztja a sok utazgatás a világ körül. Az idő azonban majd mindent elrendez".

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr203191329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása