HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 766.

2011.09.02. 20:45 Gabbá

Kerékpározás:

Hosszú szökés után a svájci Michael Albasini nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 13., pénteki szakaszát, míg összetettben továbbra is a brit Bradley Wiggins vezet.

A Sarria és Ponferrada közötti 150 km-es, több heggyel tarkított etapon az összetett győzelemre esélyesek együtt, másfél perccel a szökevénycsoport után értek a célba, a címvédő olasz Vincenzo Nibali mégis négy másodpercre megközelítette Wigginst, illetve a negyedik helyről feljött a másodikra, ugyanis az első részhajrát megnyerte, amiért hat másodperc időjóváírást kapott. Eredmények:
13. szakasz, Sarria-Ponferrada, 150 km:
1. Michael Albasini (svájci, THR) 4:19:39 ó
2. Eros Capecchi (olasz, Liquigas) azonos idővel
3. Daniel Moreno (spanyol, Katyusa) a.i.

Az összetettben:
1. Bradley Wiggins (brit, Sky) 51:14:59 ó
2. Vincenzo Nibali (olasz, Liquigas) 4 mp hátrány
3. Christopher Froome (brit, Sky) 7 mp h.

Szombaton az Astorga és La Farrapona közötti 173,2 km-es hegyi etap vár a mezőnyre. A viadal jövő vasárnapig tart.

Motorsport:

A Moto2-ben vagy a vagy a Superbike-világbajnokság egyik sorozatában, a Supersport kategóriában folytathatja pályafutását Talmácsi Gábor, a 125 köbcentis osztály 2007-es világbajnok motorosa. A pilóta a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, csak olyan projektben vesz részt, amely "nyerőképes", és méltó az eddig elért eredményeihez. "Hátrébb nem akarok lépni, csak előre és nem minden áron. Most is nagyon sokat tárgyalok, két lehetőség van, vagy a Moto2-ben vagy a Superbike-ban a Supersport kategóriában folytatom, de most még nem tudom megmondani, hogy a kettő közül melyik út lesz az enyém" - fogalmazott Talmácsi. A 29 éves Talmácsi tavaly a Moto2-ben hatodik lett a Speed Up csapattal. Februárban azonban kiderült, megfelelő ajánlat híján idén nem tud versenyezni. A világhírű spanyol filmszínész, Antonio Banderas érdekeltségébe tartozó Jack and Jones istállóval még november közepén állapodott meg a közös munkáról, egy héttel azután, hogy bejelentette szakítását menedzserével, Stefano Favaróval. A csapat december elsején azonban közölte, hogy visszalép a 2011-es vb-sorozattól. 

Kajak-kenu:

Pénteken egészséges kislánynak adott életet Douchev-Janics Natasa, a Démász-Szeged háromszoros olimpiai bajnok kajakosa. A delmagyar.hu beszámolója szerint a 29 éves sportoló és férje, Andrian Douchev első gyermeke 17 óra után, természetes úton jött a világra. A kislány - Janics Natasa elhunyt édesapja, Milan Janic emlékére - a Milana nevet kapta.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr243198493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása