HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 767.

2011.09.03. 18:20 Gabbá

Kajak-kenu:

Pénteken egészséges kislánynak adott életet Douchev-Janics Natasa, a Démász-Szeged háromszoros olimpiai bajnok kajakosa. A delmagyar.hu beszámolója szerint a 29 éves sportoló és férje, Andrian Douchev első gyermeke 17 óra után, természetes úton jött a világra. A kislány - Janics Natasa elhunyt édesapja, Milan Janic emlékére - a Milana nevet kapta.

Evezés:

A Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes 11. helyen végzett a szlovéniai Bledben zajló olimpiai kvalifikációs evezős-világbajnokságon, s ezzel kvótát szerzett Magyarországnak a jövő évi, londoni játékokra. A nemzetközi szövetség honlapja szerint az U23-as vb-ezüstérmes magyar kettős remekül kezdett a 7-12. helyért zajló szombati B döntőben, 500 és 1000 m-nél is a második helyen haladt a hollandok mögött. A táv második felében aztán rákapcsoltak a riválisok is, így a hajrára Simonék visszaestek a negyedik, majd később az ötödik pozícióba, a francia hajót azonban magabiztosan maguk mögött tartották, s ezzel elcsípték az utolsó, még ötkarikás indulási jogot érő helyet. Ezek az első magyar evezős kvóták a 2012-es játékokra. A 23 éves Simon és a 21 esztendős Juhász egyformán a Tisza Evezős Egylet sportolója, edzőjük Molnár Dezső. A Varga Tamás, Galambos Péter könnyűsúlyú kétpárevezős egység is szombaton fejezte be szereplését a vb-n: megnyerte a C döntőt, s ezzel a 13. helyen zárt, kvótához azonban nem jutott, mivel az csak az első 11 hajónak járt. A vasárnapi zárónapra egy magyar egység maradt: a könnyűsúlyú négypárok között érdekelt Pozsár Bence, Matyasovszki Dániel, Markgrúber Balázs és Kitka Gergely alkotta kvartett a szám fináléjában versenyez majd. Ez a szám nem szerepel az ötkarikás játékok műsorán. A jövő évi, londoni helyek legnagyobb része ezen a regattán kel, illetve kelt el, a fennmaradó kvóták sorsáról regionális viadalok, majd legvégül a jövő májusi, luzerni kvalifikációs verseny dönt (a magyarok is ez utóbbin próbálkozhatnak majd ismét). A vb-n nem személyek, hanem egységek szereznek, illetve szereztek indulási jogot, a további viadalokon azonban már személyre szólóak lesznek a kvóták.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr43200371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása