HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 768.

2011.09.04. 17:03 Gabbá

Labdarúgás:

A Soccer AM nevű showműsor vendége volt Angliában Tőzsér Dániel. A Genk kapusa két büntetőt is kivédett a Maccabi Haifa elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn, a csapat így főtáblára jutott, ahol a Chelsea lesz az egyik ellenfel. Tőzsért mint a Genk-legendát konferálták be, a neve alá pedig egyszerűen csak annyit írtak a szerkesztők: futballisten. A magyar játékos a Premier League-et a világ legjobb bajnokságának nevezte, de mint mondta, most boldog Belgiumban. A műsorvezető szerint ezért a Genket a PL-ben kellene indítani. 

Atlétika:

A címét megvédő kenyai Abel Kirui győzött a férfiak maratoni távján a dél-koreaia atlétikai világbajnokság zárónapján. A 2:07:38 óra alatt célba ért, 29 éves afrikai futó hatalmas előnnyel, csaknem két és fél perces különbséggel nyert honfitársa, Vincent Kipruto (2:10:06 ó) és az etióp Feyisa Lilesa (2:10:32) előtt. Az első hat helyet csupa afrikai maratonista foglalta el, közülük négyen kenyaiak.

férfi maratoni, világbajnok:

1. Abel Kirui (kenya) 2:07:38 ó 
2. Vincent Kipruto (Kenya) 2:10:06  
3. Feyisa Lilesa (Etiópia) 2:10:32

Mind az 1848 indulót vértesztnek vetették alá a dél-koreai Teguban zajló atlétikai világbajnokságon. A nemzetközi szövetség, az IAAF bejelentése szerint ilyen átfogó doppingvizsgálat még egyetlen világeseményen sem volt. "Nagyon örülünk a projekt sikerének" - fogalmazott Lamine Diack, az IAAF elnöke, aki szerint a mostani ellenőrzésdömping "fantasztikus mérföldkő" a sportág történetében. A vérvizsgálatok mellett ötszáz vizeletmintát is vettek a versenyzőktől az illetékesek a vb ideje alatt. Az elvégzett vértesztek az úgynevezett biológiai útlevek alapjául is szolgálnak majd a jövőben.

Jégkorong:

Megütötte az ötveezer dolláros főnyereményt, ám egyúttal el is ütötte magát tőle egy tizenegy éves fiú jégkorongtornán az Egyesült Államokban azzal, hogy ikertestvére nevében játszott. 

Az ikrek egypetéjűek, így csak apjuk tudta, hogy nem Nick talált 27 méterről - golfszerű próbatételen - egy apró lyukba, hanem a fivére, Nate. Ugyanakkor a nevezési papíron Nick neve állt. Az apa előbbre valónak tartja a becsületet, és felfedte a személycserét, ami elütötte fiát a tízmillió forinttól. Az eseményt szponzoráló cég azonban nem bújt ki teljesen vállalása alól: húszezer dollárt adományoz a minnesotai ifjúsági jégkorongszövetségnek az ikerfiúk nevében, és nagyra értékeli a család becsületességét. Az apa elmondása szerint fiai csalódottak voltak, hogy elestek a pénztől, de megértették a döntés helyességét, és örülnek, hogy pénzt szereztek korosztályuk hokizóinak - adta hírül a BBC brit lap. 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr653202260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása