HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 771.

2011.09.07. 18:46 Gabbá

Jégkorong:

Lezuhant az orosz hokiligában, a KHL-ben szereplő Lokomotiv Jaroszlavi csapatával egy utasszállító repülőgép. A balesetben az orosz hatóságok első közlése szerint harminchatan haltak meg, ám azóta negyvenhárom, illetve negyvennégy áldozatot említenek a különböző források. A Lokomotiv olimpiai bajnok, több világbajnok és Stanley-kupa-győztes játékost is foglalkoztatott. A Volga folyóba zuhant Moszkvától 240 kilométerre északkeletre a Lokomotiv Jaroszlavl KHL-csapatát szállító repülőgép. A balesetben az első hírek szerint harminchatan haltak meg, ám azóta negyvenhárom, illetve negyvennégy áldozatról számolnak be a különböző források. Az áldozatok névsorát egyelőre nem közölték, de több angol hírforrás és az MTI azt közölte: a tragédiában a teljes csapat odaveszett. A The Hockey News nevű portál azt közölte: "a személyzet egyik tagja túlélte a balesetet". Az orosz hatóságok szerint a Jak-42-es gép rögtön a felszállás után kigyulladt, majd lezuhant, mindössze néhány kilométerre Jaroszlavl városától. A csapat Fehéroroszországba tartott, az új KHL-szezon első meccsén a Dinamo Minszk lett volna az ellenfele. Az oroszországi hírekkel foglalkozó, többnyelvű RiaNovosti hírportál szerint a tragédiában legalább negyvennégyen haltak meg, köztük a személyzet nyolc tagja. Az RN két túlélőt említ: a személyzet egyik tagját és az egyik játékost, Alekszander Galimovot. A csapatnak több, az NHL-ben is megfordult játékosa volt, így Pavol Demitra, Ruszlan Szalej, Josef Vasicek, Karel Rachunek és Alexander Vaszjunov. A Lokomotivot a kanadai Brad McCrimmon edzette. A csapat svéd kapusa, Stefan Liv olimpiai és világbajnok volt 2006-ban, ugyanabban az évben Vasicek Stanley-kupát nyert a Carolina NHL-csapatával. Két cseh játékos, Rachunek és Jan Marek tavaly nyert világbajnokságot. A Lokomotiv Jaroszlavl az egyik legpatinásabb orosz hokicsapat, 1949-ben alapították, háromszoros orosz bajnok, a KHL-ben 2008-ban és 2009-ben is ezüstérmes lett, az idei sorozat egyik favoritjának számított. A KHL, az orosz nyílt liga az NHL után a világ legerősebb bajnokságának számít, melyben lett, fehérorosz, kazah klub is szerepel. Oroszország északi részén idén júliusban negyvennégyen haltak meg, mikor lezuhat egy utasszállító repülő - írta a BBC a balesettel foglalkozó hírében.

Kerékpározás:

A brit Christofer Froome nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny szerdai, 17. szakaszát, mindössze egy másodperccel az összetettben vezető Juan José Cobo előtt. A vasárnapig tartó viadal utolsó hegyi szakaszán a spanyol Cobo lényegében megőrizte az összetettbeli előnyét, így ha a folytatásban nem hibázik, nagy valószínűséggel megnyeri a versenyt. 

Vuelta, 17. szakasz, Faustino V-Pena Cabarga, 212,5 km:
1. Christopher Froome (brit, Sky) 4:52:38 ó
2. Juan José Cobo (spanyol, Geox-TMC) 1 másodperc hátrány
3. Bauke Mollema (holland, Rabobank) 21 mp hátrány

Az összetettben:
1. Cobo 69:31:41 ó
2. Froome 13 mp hátrány 

3. Bradley Wiggins (brit, Sky) 1:41 perc hátrány 

Csütörtökön a Solares és Noja közötti 169,7 km-es szakasz vár a mezőnyre. 

Úszás:

A hosszútávúszás olimpiai programban is szereplő 10 kilométeres számában nyolcadik lett Gercsák Csaba az izraeli Európa-bajnokság nyitónapján. A 23 éves magyar versenyző, aki a júliusi, sanghaji világbajnokságon 25 km-en bronzérmet szerzett, 1:53:28.8 óra alatt teljesítette a távot, amelyen 31-en álltak rajthoz. A számban Gercsák mellett indult a 20 esztendős Kutasi Gergely is, az ő 1:54:18.7-es ideje a 20. helyhez volt elegendő. Korábban, ugyancsak szerdán rendezték meg a nők 10 kilométeres versenyét, amelyben Olasz Anna, az idei junior Eb-n bronzérmes magyar 2:00:24.7 óra alatt, hatodikként ért célba.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr393209592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása