HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 772.

2011.09.08. 19:18 Gabbá

Öttusa:

Gyenesei Leila és Kovács Sarolta is bejutott a döntőbe a moszkvai öttusa-világbajnokságon. A csütörtöki selejtezőben mindketten az első, 37 versenyzőt felvonultató csoportban szerepeltek, Gyenesei 4128 ponttal az első helyen végzett, míg Kovács 4108 ponttal nyolcadikként fejezte be a kvalifikációt, így mindketten érdekeltek lesznek a szombati döntőben. A nőknél érdekelt másik két magyar, Cseh Krisztina és Tóth Adrienn a második selejtezős csoportban szerepel. Tóth Adrienn bejutott a döntőbe, ugyanakkor Cseh Krisztina nem lesz ott a szombati fináléban a moszkvai öttusa-világbajnokságon. A 37 versenyzőt felvonultató második selejtezőcsoportban Tóth 4184 ponttal a második helyen végzett csütörtökön, míg az egyéni induló Cseh 4012 pontja a 21. helyhez volt elég. Az első 18 jutott tovább. Korábban az első selejtezős csoportból Gyenesei Leila az első, Kovács Sarolta pedig a nyolcadik helyen kvalifikálta magát a döntőbe, ahol így teljes lesz a magyar csapat. 

Kerékpározás:

Az olasz Francesco Gavazzi nyerte a Vuelta a Espana spanyol országúti kerékpáros körverseny csütörtöki, 18. szakaszát, összetettben pedig továbbra is a hazai közönség előtt tekerő Juan José Cobo vezet. Ha a spanyol kerekes a folytatásban nem hibázik, nagy valószínűséggel megnyeri a vasárnap záruló versenyt. Eredmények, 18. szakasz, Solares-Noja, 169,7 km:

 

1. Francesco Gavazzi (olasz, Lampre-ISD) 4:24:42 ó
2. Kristoff Vandewalle (belga, QuickStep) azonos idővel
3. Alexandre Geniez (francia, Skil-Shimano) 10 mp hátrány

Az összetettben:
1. Juan José Cobo (spanyol, Geox-TMC) 74:04:05 ó
2. Christopher Froome (brit, Sky) 13 mp h.
3. Bradley Wiggins (brit, Sky) 1:41 p h.

Pénteken a Noja és Bilbao közötti 157,9 km-es táv vár a mezőnyre. 
 

Ökölvívás: 
A hazájában, azaz a Fülöp-szigeteken kongresszusi képviselői munkát folytató profi ökölvívó, Manny Pacquiao úgy tervezi, hogy 2013-ban a sarangani tartomány kormányzói tisztségéért harcba száll, és ha nyer, az akár pályafutása végét is jelentheti. "Jelenleg jó a helyzetem, mert a kongresszusi munka nem túl nehéz. De ha egy olyan vezetői tisztséget töltenék be, mint a kormányzói, akkor már nehéz az ökölvívói karriert folytatni, hiszen az egy heti hétnapos, napi 24 órás munka" - idézte a Profiboksz.hu szakportál Manny Pacquiaót, aki november 12-én Juan Manuel Marquez ellen lép legközelebb szorítóba. "2013-ban valószínűleg indulni fogok a kormányzói székért" - mondta a WBO váltósúlyú profiboksz-világbajnoka, aki szerint kormányzóként már képtelen lenne az élsportra.  A 32 éves öklöző - aki profi karriere során 53 győzelmet (38 KO) aratott, háromszor kikapott, kétszer pedig döntetlent ért el - egy Floyd Joy Mayweather elleni esetleges ütközetről is beszélt. "Nem számít, hogy sok kerül-e rá, vagy sem. Milliók szeretnék látni ezt a találkozót. De hogy mikor hozzuk tető alá? Ha nagyon sürgetjük, valószínűleg nem fog sikerülni."

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr383212087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása