HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 782.

2011.09.18. 16:40 Gabbá

Vízilabda:

Ezüstéremmel fejezte be a szereplését a magyar junior női vízilabda-válogatott a trieszti világbajnokságon. Az európai szövetség honlapjának beszámolója szerint a döntőben a magyarok 11-9-re kaptak ki a spanyoloktól úgy, hogy az egyformán döntetlennel zárult játékrészek után a jobban hajrázó spanyolok a negyedik negyedet 3-1-re nyerték. A második hely így is a legjobb magyar eredmény a 20 éven aluli nőipólósok vb-történetében. 

Úszás:

Az izomfejlesztés helyett az állóképesség növelésére helyezi a hangsúlyt mostantól Britta Steffen, a németek kétszeres olimpiai bajnok úszója. Az 50 és a 100 méteres gyorsúszás ötkarikás aranyérmese, egyben világbajnoka levonta a következtetést a nyári, sanghaji vb-bukásából. A 27 éves versenyző csak az utolsó idővel, tizenhatodikként kvalifikálta magát a hosszabbik sprintszám elődöntőjébe, majd edzője Norbert Warnatsch bejelentette: Steffen visszalép a további küzdelmektől. "Annyira sok volt rajtam az izom, hogy 50 méter után semmi energiám nem maradt. Több állóképességi edzést kellett volna végeznem. Úgy vélem, rá kell találnom a régi Britta Steffenre, arra, aki képes érmeket nyerni az olimpián" - nyilatkozott a sprinter, aki a régi-új módszer hatékonyságát már a jövő hónapban kezdődő rövidpályás Világkupa-sorozatban lemérheti. 

Birkózás:

A tizenhat közé jutásért rendezett első forduló után a főtáblán egyedüli magyarként állva maradt 66 kilós Wöller Gergő vereséget szenvedett a nyolcaddöntőben az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon. A 28 éves magyar birkózó az ecuadori Yoan Blanco Reinoso legyőzése után az idei Európa-bajnokkal, az azeri Dzsabrajil Haszanovval mérkőzött meg. Sokáig meddő tusakodás folyt a szőnyegen, majd Haszanov hirtelen gyorsvonatként kitolta az érvényes területről Wöllert. A második menet sem volt sokkal izgalmasabb, az azeri próbálkozott, és végül földharcban sikerült a magyar mögé kerülnie. Wöller túlzottan is óvatos volt, még hátrányban sem mert akciót kezdeni, így pedig esélye sem volt egyenlíteni. Mindkét éremesélyesnek vélt magyar, a 74 kilós Hatos Gábor és a 120 kilós Ligeti Dániel is kikapott az első mérkőzésén, ezután mindhárom magyar abban reménykedett, hogy legyőzőik a fináléba jutnak, és akkor ők a vigaszágon folytathatják a küzdelmet az olimpiai kvótáért és a bronzéremért, Haszanov azonban már a negyeddöntőben kikapott, míg Hatos és Ligeti győztes ellenfele az elődöntőben szenvedett vereséget. Kiesésük egyúttal azt is jelenti, hogy a magyar szabadfogású csapat egyetlen olimpiai kvótát sem szerzett a vb-n, amelyen minden súlycsoport első hat helyezettje jutott londoni indulási joghoz. A magyarok összesen három kvótát szereztek: a nőknél a 63 kilós Sastin Marianna ezüstérmével, míg a kötöttfogásúaknál az 55 kilós Módos Péter és a 120 kilós Deák Bárdos Mihály ötödik helyével váltott repülőjegyet Londonba.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr543236293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása