HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 785.

2011.09.21. 19:02 Gabbá

Kerékpározás:

A német Tony Martiné lett az aranyérem a férfiak szerdai egyéni időfutamában a koppenhágai országúti kerékpáros világbajnokságon. A második helyen a brit Bradley Wiggins, míg a harmadikon a címvédő, négyszeres időfutam-világbajnok svájci Fabian Cancellara végzett. A francia színekben versenyző Bodrogi László - aki 2007-ben a magyar kerékpársport legnagyobb sikerét elérve ezüstérmes volt a stuttgarti vb-n - a nemzetközi szövetség honlapja szerint a 22. helyen zárt.

eredmények:
egyéni időfutam (46,4 km), férfi elit:
1. Tony Martin (Németország) 53:43.85 perc  
2. Bradley Wiggins (Nagy-Britannia) 1:16 perc hátrány 
3. Fabian Cancellara (Svájc) 1:21 perc hátrány

 

...22. Bodrogi László (Franciaország) 4:42 perc hátrány 

Lósport:

Overdose az október 2-i párizsi Group I-es versenyt is kihagyja. Mikóczy Zoltán, a ló társtulajdonosa szerint lovával - pataproblémái miatt - jelenleg csak kondíciómunkát tudnak végezni, de formaidőzítést nem. Mikóczy szerint Overdose mindennap dolgozik, ám még nem tudnak számára olyan szintű terhelést adni, amivel csúcsformába lehetne hozni. Európa legrangosabb őszi sprintfutamát pedig e nélkül nem lehet vállalni - mondta a társtulajdonos. Arról is döntött a menedzsment, hogy Overdose nem megy téli pihenőre, folytatják a felkészítését, az ősz második felében és télen is szeretnék versenyeztetni. A lehetséges futamokat viszont majd csak akkor nevezik meg, amikor a ló már teljes értékű munkát végezhet - olvasható a Pannoniaoverdose.hu-n. Overdose augusztusban lábsérülése miatt két hétre leállt, és emiatt nem vett részt a szeptember 11-ei, szintén Párizsban rendezett Group III-as, 1000 méteres viadalon. A ló 13 veretlenül teljesített futam után tavaly csak hetedik lett a baden-badeni Goldene Peitschén, miután felépült súlyos sérüléséből, a savós patairha-gyulladásból. Idén Hoppegartenben nyert, majd a Haydock Parkban hetedik lett, a Royal Ascoton pedig már jó formát mutatva, a győztestől alig elmaradva negyedikként végzett. 

Öttusa:

Magyar állampolgár lett Benedek Tibor, a világ- és olimpiai bajnok öttusázó, Benedek Gábor unokája, aki az Új-Buda Galériában tette le kedden az esküt, és a XI. kerület polgármesterétől, Hoffmann Tamástól vette át a magyar állampolgárságát igazoló diplomáját. "Négy évtizeddel ezelőtt álmomban sem mertem volna arra gondolni, hogy az unokám egyszer magyar állampolgár lehet, folytathatja családunk hagyományait. Remélem megvalósulnak tervei és becsületes, jó magyar ember válik belőle" - mondta az 1952-es játékokon csapatban arany-, egyéniben pedig ezüstérmet szerzett Benedek Gábor. A 84 éves öttusázót 1959-ben politikai okok miatt tiltották el a sportolástól, majd 1969-ben hagyta el az országot, s Németországban telepedett le. "Tizenhárom-tizennégy éves koromban gondoltam először arra, hogy meg kellene tanulnom magyarul, meg kellene ismernem felmenőim szülőhazáját" - nyilatkozta Benedek Tibor, aki érettségije után érkezett Magyarországra, s azóta él Budapesten, ahol jelenleg a Corvinus Egyetem hallgatója, emellett a Ceglédi Kézilabda Klub tagja. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr403244088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása