HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 788.

2011.09.24. 18:54 Gabbá

Kerékpározás:

Mégsem fejezi be profi pályafutását a kazah Alekszandr Vinokurov, aki még júliusban nagyot bukott a Tour de France országúti kerékpáros körversenyen, és combcsonttörés miatt a küzdelem feladására kényszerült. A 38 éves sportoló - aki a baleset után bejelentette visszavonulását - októberben tér vissza a lombardiai körversenyen, továbbra is az Asztana csapat színeiben. Vinokurov 2006-ban megnyerte a Vueltát, 2003-ban pedig harmadik volt a Touron, majd négy éve, a 2007-es Touron megbukott a doppingvizsgálaton. Emiatt az Asztana a következő évben nem is indulhatott a francia körversenyen, ő maga pedig kétéves eltiltás után térhetett vissza. 

Ritmikus gimnasztika:

Vass Dóra a 20. helyen végzett a ritmikus gimnasztikázók montpellier-i olimpiai kvalifikációs világbajnokságának egyéni összetett fináléjában. A péntek éjszakába nyúló viadalon a magyar versenyző az első csoportban lépett szőnyegre, mind a négy gyakorlatát újra bemutatva. Három szerrel hibátlanul teljesített, a karikában azonban volt egy kisebb rontás, így végül 103.125 pontot ért el, ami a 20. pozícióhoz volt elegendő. Ez nagy előrelépés Vass pályafutásában, aki az elmúlt két világbajnokságon a 24. helyen végzett. A mostani vb-n a legjobb 15 versenyző jutott olimpiai kvalifikációhoz, míg a 24-es döntő további résztvevői januárban a londoni tesztversenyen próbálkozhatnak újra, ahol további öt kvótát osztanak ki. "Kevesen mondhatják el magukról, hogy nyolc, szinte teljesen hibátlan gyakorlatot teljesítettek ezen a világbajnokságon" - nyilatkozta Vass Dóra. - "Annak azért nem örülök kirobbanóan, hogy ezt a helyezést értem el, jó lett volna egy kicsit előrébb végezni. A lényeg mindenesetre az, hogy versenyben vagyok az olimpiai kvótáért." 

Vitorlázás:

Likey Farkas nyerte a TBS Nagydíjért 11. Balaton-kerülő vitorlás szólóversenyt, amelynek mezőnye péntek délben rajtolt el Füredről. A Code8-at kormányzó győztes szombat délelőtt ért célba, a frissen épített, szlovén tervezésű hajóval húsz másodperc híján 22 óra alatt teljesítve a távot. A második Fináczy Péter (Déli szél) lett. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr413253637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása