HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 789.

2011.09.25. 19:41 Gabbá

Vízilabda:

A férfi vízilabda-bajnokság egyik osztályában sem indít csapatot a legsikeresebb magyar klub, az Újpest - írta a Nemzeti Sport. A klub elnöke, Őze István a lapnak elmondta: "Nem sikerült megszerezni a szponzori támogatást, ezért nem indulunk. A vízilabdacsapat hetven-nyolcvan millióba kerülne, nem volt rá keret. Csak azért nem akartuk csinálni, hogy adósságokat halmozzunk fel. Ez olyan egyesület, amely annyit költ, amennyije van." Anyagi okokból még az ob II-be sem nevezett a BEK-győztes, huszonhatszoros bajnok, tizenkilencszeres kupagyőztes csapat. Bár a lilák korábbi klasszisai közül Benedek Tibor, illetve Vincze Balázs és Dala Tamás átvette volna a szakosztályt, nem sikerült megegyezniük a vezetőkkel.  

Kerékpározás:

A világ leggyorsabb bringásának tartott brit Mark Cavendish nyerte meg a férfi mezőnyversenyt a Koppenhágában rendezett országúti kerékpár-világbajnokság vasárnapi zárónapján. Cavendish - tőle megszokott módon -  mezőnyhajrában bizonyult a legjobbnak. Az egyetlen magyar induló, Lovassy Krisztián nem fejezte be a versenyt.

Eredmények, férfi mezőnyverseny (266 km):

1. Mark Cavendish (Nagy-Britannia) 5:40:27 ó
2. Matt Goss (Ausztrália) azonos idővel
3. Andre Greipel (Németország) a.i. 
 
Atlétika:  
A kenyai Patrick Makau új világcsúccsal, 2:03:38 órás eredménnyel nyerte meg vasárnap a Berlin Marathont. A 26 éves atléta az etióp Haile Gebresalassie 2008-ban, szintén Berlinben futott 2:03:59 órás idejét adta át a múltnak. A minden idők egyik legjobb hosszútávfutójának számító Gebreselassie szintén ott volt a mezőnyben, ám ő sem bírta Makau tempóját. 

A címvédő kenyai atléta 27 kilométerig futott együtt az élbollyal, majd ritmust váltott, mindenkit leszakított, s a táv utolsó harmadában már csak az óra volt ellenfele. Végül huszonegy másodperccel javította meg a világcsúcsot, melyet tavaly is célba vett, ám akkor a szeles, esős idő miatt csak 2:05:08 órával zárta a 42,195 km-t. Mögötte ezúttal szintén két kenyai futó, Stephen Kwelio Chemlany és Edwin Kimaiyo ért célba, ám Chemlany is több mint négy perccel (2:07:55 ó) kapott ki Makautól. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr993255896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása