HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 792.

2011.09.28. 20:03 Gabbá

Dopping:

A Magyar Antidopping Csoport (MACS) tájékoztatása szerint egy magyar kajak-kenu versenyző pozitív vizeletmintát produkált egy tavaszi ellenőrzés során. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség a személyiségi jogok védelme miatt a felülvizsgálati eljárás lezárultáig a sportolót nem nevezi meg. "Az érintett sportoló idén egyetlen jelentős világversenyen, így természetesen a szegedi világbajnokságon sem szerepelt a magyar válogatottban. A versenyző a pozitív vizeletmintát május végén adta le, az A minta laboreredménye a múlt héten jutott el a MACS-hoz. A sportoló még nem döntött arról, hogy kéri-e a B minta vizsgálatát, ám a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, a jogszabályi feltételeknek megfelelően intézkedik a sportoló versenyzési engedélyének felfüggesztéséről" - áll az MKKSZ közleményében. A szervezet kiemeli, hogy az MKKSZ és a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) egyaránt a dopping elleni harc elkötelezettjének tartja magát. "Az MKKSZ a kötelező vizsgálatokon kívül is folyamatosan ellenőrizteti a válogatott sportolókat. Az ICF az idei szegedi világbajnokságon 30 mintát vett, ezek minden esetben negatívak voltak" - közölte a hazai szövetség. 

Kosárlabda:

Szívrohamot kapott Arvydas Sabonis, a litvánok legendás kosarasa, akit idén választottak be a sportág Hírességeinek Csarnokába. A 2005-ben visszavonult, 46 éves olimpiai bajnok játék közben lett rosszul, és azonnal beszállították a kaunasi kórházba. Az első orvosi szakvélemény szerint stabil az állapota, és nincs életveszélyben. A 221 centis Sabonis még a szovjet válogatott tagjaként lett olimpiai aranyérmes 1988-ban, továbbá világ- és Európa-bajnok, közel hét idényt húzott le az NBA-s Portland Trail Blazersnél. A litván válogatottal két olimpiai harmadik helyet szerzett.

Labdarúgás:

Miután mindhárom meccsét megnyerte a hazai rendezésű Eb-selejtezőtornán, ott lehet a tavaszi elitkörben a magyar U'=-es labdarúgó-válogatott. Pisont István együttese harmadik meccsén szerdán Norvégiát verte hátrányból fordítva Telkiben. A selejtezőkből továbbjutó 28 csapatot hét négyes csoportba sorsolják, ezekből az elsők vehetnek majd részt a Szlovéniában jövő májusban sorra kerülő kontinensviadalon, amelyen a házigazdák alakulatával válik teljessé a mezőny. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr823263459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása