HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 800.

2011.10.06. 19:20 Gabbá

Íjászat:

Kamarás Szilárd aranyérmet nyert a Dél-afrikai Köztársaságban zajló teremíjász-világbajnokságon. A Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) sajtószolgálatának csütörtöki tájékoztatása szerint a magyar íjász az irányzék nélküli kategóriában, 824 körös összetett világcsúccsal diadalmaskodott. "Örülök, hogy a vb-aranyon kívül az összetett világcsúcsot is sikerült megjavítanom" - idézte az immár háromszoros világbajnok Kamarást az NSSZ közleménye. "Akárcsak tavaly, idén is önerőből készültem fel a világbajnokságra, így ez az eredmény nagyon értékes számomra." 

Kajak-kenu:

Az MTK a sokadik határidőt sem tartotta be, így a klub kajakosai és kenusai változatlanul nem kapták meg a fizetésüket. Az MTK vezetősége azonban bízik benne, hogy tíz napon belül elkezdődhetnek a  kifizetések. Tóth Dávid, aki Kulifai Tamással kajak kettes 500 méteren az idén világbajnok lett Szegeden, az [origo]-nak elmondta, hogy már kilenc hónapja nem kapták meg a fizetésüket. "Napról napra élek. Nem lenne baj, ha például azt mondanák, hogy október 25-én megkapom a pénzemet, de így nagyon nehéz, hogy hétről hétre hitegetnek minket" - mondta Tóth, aki egyben jelezte: ragaszkodik edzőjéhez, Fábiánné Rozsnyói Katalinhoz. Deutsch Tamás, az MTK elnöke korábban azt nyilatkozta, hogy szeptemberben kifizetik a kajak-kenusokat, erre emlékeztetett a Magyar Nemzetben Medveczky Erika is, aki Sarudi Alizzal kajak kettes 1000 méteren bronzérmes volt a vébén. "Hónapok óta megy az ígérgetés, az utolsó határidőként a szeptember vége hangzott el, ám azóta is hiába várunk a pénzünkre. Ez önmagában bosszantó, amit csak tetéz, hogy úgy érezzük, semmibe vesznek minket. Folyton nekünk kell érdeklődnünk, senki sem vállalja, hogy elénk álljon, és elmondja, mi az igazság" - idézte a lap Medveczkyt. Rajna András, az MTK kajak-kenu szakosztályának igazgatója az [origo]-nak azt mondta, hogy reményei szerint az ígérgetés után rövid időn belűl valósággá válik a kifizetés. "Teljesen jogos a versenyzők elégedetlenkedése, de szerintemmost meg fog oldódni a probléma, az MTK ugyanis szerződést kötött az erzsébetvárosi önkormányzattal. Ahogy én tudom, a megállapodás kizárólag a klub kajak-kenu szakosztályára vonatkozik, és egy évre szól. Szerintem a következő tíz napban el fog kezdődni a versenyzők és a többi klubalkalmazott kifizetése." 

London 2012:

A takarítók  segítségére is számítanak a doppingellenes küzdelemben a jövő évi, londoni olimpia rendezői. A szervezőbizottság (LOCOG) egyik illetékese szerdán közölte, hogy a takarításért felelős személyzetet arra is kiképzik, hogy begyűjtsék a gyanús eszközöket, például fecskendőket vagy üres műanyag tasakokat. A 2002-es, Salt Lake Cityben lebonyolított téli játékokon a takarítók buktatták le az osztrák sífutókat, miután beszolgáltatták a szálláshelyükön talált, vérátömlesztéshez használatos felszerelést. A londoni olimpián mintegy ötezer doppingtesztre kerül majd sor, ami rekord az olimpiák történetében. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr313283426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása