HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 801.

2011.10.07. 22:59 Gabbá

Jégkorong:

A szezont remekül kezdő, a forduló előtt a negyedik helyen álló Sapa Fehérvár AV19 hazai pályán, 0-1-ről fordítva 5-2-re legyőzte a második helyezett Olimpia Ljubljanát az osztrák jégkorongligában (EBEL). 

Vízilabda:

A férfivízilabda Eurokupában, a legjobb 16 közé jutásért zajló küzdelmek franciaországi állomásán győzelemmel kezdett a Szolnok. A magyar együttes az olasz bajnoki ezüstérmes Savonát  verte négy góllal a péntek esti összecsapáson. 

Ökölvívás:

Harcsa Zoltán is olimpiai kvótát szerzett a baki ökölvívó-világbajnokságon, miután az őt a nyolcaddöntőben legyőző ukrán Jevgen Hitros pénteken bejutott az 75 kg-osok fináléjába. A mindössze 18 éves kispesti bokszoló súlycsoportjában 10 olimpiai indulási hely talált gazdára az azerbajdzsáni vb-n, s mivel Harcsa a későbbi döntőstől szenvedett vereséget a nyolc közé kerülésért, tizediknél rosszabb helyen már nem végezhet. "Nagyon izgultam a meccs előtt, és azalatt is, izzadt a tenyerem - mondta boldogan az ukrán győzelmét követően Harcsa. - A találkozót megelőzően az kicsit megnyugtatott, hogy én ezt a románt már vertem korábban, persze ugyanő most megverte a kubai olimpiai ezüstérmest. Az első menet után látva az eredményt nagyon bizakodtam, aztán amikor a másodikban láttam az ütésváltást, majd, hogy a román tántorogva padlóra került, megkönnyebbültem. Nagyon boldog vagyok, 18 évesen ott vagyok az olimpián, ez óriási dolog." A magyar csapat így ugyan érem nélkül, ám három londoni hellyel zárta a vb-t, melynek döntőit szombaton rendezik. Harcsa mellett korábban a két negyeddöntős, Káté Gyula (64 kg) és Varga Miklós (60 kg) biztosította helyét a londoni játékokon.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr93286565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása