HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 805.

2011.10.11. 19:29 Gabbá

Dopping:

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) sportolói bizottsága úgy foglalt állást, hogy a doppingolókat örökre ki kellene tiltani az ötkarikás játékokról. A legendás namíbiai sprinter, Frankie Fredericks vezette testület Colorado Springs-i ülésén - melyen jelen volt Jacques Rogge NOB-elnök is - sürgetett szigorú ítéleteket a lebukott versenyzők, orvosok és edzők számára. A grémium javaslatait felterjeszti a NOB végrehajtó bizottságának. Sebastian Coe, a londoni játékok szervezőbizottságának (LOCOG) elnöke pénteken nyilatkozott úgy, hogy - a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtöki döntése ellenére - a doppingoláson ért sportolókat életre szóló eltiltással sújtaná. A CAS öt napja érvénytelennek nyilvánította a NOB doppingellenes politikájának egyik alapkövét, az úgynevezett hat hónapos olimpiai szabályt, ami azt jelenti, hogy a doppingvétség miatt ennél hosszabb időre eltiltott sportolókat nem lehet kizárni a következő játékokról. A NOB végrehajtó bizottsága arra alapozva fogalmazta meg 2008 júniusában a hat hónapos szabályát, hogy joga van eldönteni, milyen feltételekkel nevezhető valaki a játékokra, a CAS döntése viszont némiképp szembe megy az ötkarikás szervezet által képviselt "zéró tolerancia" elvével. Jacques Rogge a CAS ítéletének kihirdetése után úgy fogalmazott, csalódottak, mert ez a szabályozás a tiszta sportolók védelméről szólt, egyúttal jelezte, hogy két év múlva, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) szabályzatának felülvizsgálatakor egy olyan új szabályt fognak megalkotni, melynek hasonló hatása lesz, mint a nemrég érvénytelenítettnek.

Futsal:

A házigazda portugál Sportinggal, a grúz Tbiliszivel és a román targu Muressel kell megküzdenie a magyar bajnok Rába ETO-nak a futsal UEFA-kupa 16 csapatos elitkörében. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapja szerint a csütörtöki, nyoni sorsoláson négy csoportba osztották a 16 együttest. A C csoport jövő hónapban esedékes küzdelmeinek - egy mini torna keretein belül - az előző kiírásban ezüstérmes portugál csapat ad majd otthont. A november 12. és 22. között sorra kerülő csoportküzdelmekből az első helyezettek jutnak be az áprilisi négyes döntőbe. A győri alakulat megnyerte az augusztusi bécsi selejtezőtornát, ezzel felkerült a 24 csapatos főtáblára, ahol a Rigában rendezett selejtezőtornán második lett, így továbbléphetett az elitkörbe. 

Maraton futás:

A Chicago-maraton teljesítése után szülte meg második gyerekét egy amerikai nő. A 27 éves Amber Miller 39 hetes terhesen indult el a maratonon, de utólag azt mondta, nem úgy tervezte, hogy le is futja a 42195 méteres távot. "Úgy voltam vele, lefutom a felét, aztán elvitetem magam a célig, és ott besétálok". Végül azt a megoldást választotta, hogy 3,2 kilométert futott, aztán ugyanennyit sétált, és ezt váltogatta a végéig. A verseny után Miller ebédelni ment a férjével, ünnepeltek egy kicsit, majd a nő jelezte, hogy egyre gyakoribbak az összehúzódások, így a férje bevitte a kórházba, hét órával később pedig megszületett June nevű lányuk. Miller orvosai tudtak arról, hogy a nő indul a maratonin, és nem volt kifogásuk ellene, korábban, amikor az első gyerekével, Calebbel volt terhes, akkor is rajthoz állt versenyeken, igaz, akkor a terhesség korai szakaszában. A chicagói volt a nyolcadik maratonija, a mostanit 6 óra 25 perc alatt futotta le, ez eddigi legrosszabb ideje.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr223295803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása