HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 812.

2011.10.18. 19:47 Gabbá

Kerékpározás: 

A címvédő spanyol Alberto Contadornak tetszik a jövő évi olasz kerékpáros körverseny, a Giro d'Iatlia vasárnap nyilvánosságra hozott útvonala, mégsem tartja valószínűnek, hogy elindul rajta. "Sokkal emberibb, mint az idei volt, jóval több olyan szakasz lesz, amikor a nehéz etap után kicsit fel lehet töltődni" - nyilatkozta a spanyol sztár. "Igaz, valószínűleg nem veszek részt majd a versenyen, de tetszik az útvonal." A 2012-es Giro a dániai Herningből indul május 5-én egy 8,7 km-es egyéni időfutammal, s május 27-én Milánóban zárul majd szintén egyéni időfutammal, melynek távja 31,5 km lesz. Míg az idén egymást követték a kemény hegyi szakaszok, jövőre az első hét a sprintereknek kedvez, de a döntőnek tekinthető harmadikhéten is két magashegyi etap között lesz majd egy sík szakasz. A harmadik szakasz a belga Wouter Weylandt-nak állít majd emléket, aki az idei versenyen veszítette életét.

Maratoni futás:

Szerdán - egy év kihagyás után - az ultramaratoni futók ismét nekivághatnak a több mint 316 km-es Bécs-Pozsony-Budapest távnak, amelynek végén a budapesti Tabánban érnek célba vasárnap. Az ötnapos viadal hétfői sajtótájékoztatóján kiderült, hogy tulajdonképpen csak a táv maradt változatlan, mert a versenyt teljesen új csapat szervezi, amely új alapokra helyezte az eseményt. A futók mellett kerékpárosokat, görkorcsolyázókat és túrázókat is várnak. A szervezők komoly szponzori segítség nélkül rendezik meg a versenyt, melyet évről évre szeretnének továbbfejleszteni, és egyik feladatuknak az útvonal menti régiók kulturális értékeinek a bemutatását tartják. A jelenlegi adatok szerint 20 egyéni induló, 40-50 csapat és 70 kerékpáros vesz majd részt az ultramaratonon, de nevezni az utolsó pillanatig lehet, sőt bármelyik napon külön is lehet futni. Az öt nap során Bécsből Pozsonyba, majd Pozsonyból Győrbe, Győrből Tatára, Tatáról Budakeszire és végül Budakesziről Budapestre fut a mezőny, mely 316,7 km megtételét követően érkezik meg a Tabánba. Az útvonalban változás a korábban megszokotthoz képest, hogy a Pozsony és Győr közötti szakaszon idén Rajkánál kelnek majd át a határon a résztvevők, így érintik a Szigetközt. A hagyományoknak megfelelően a zárónapi 21,09 km-es táv önálló félmaratoni verseny, úgynevezett Szabadság-futam is lesz egyben. Az egyik betétfutam a már szintén hagyományosnak tekinthető Kolonics-emlékfutás lesz. A 2008-ban elhunyt kétszeres olimpiai bajnok kenus emlékére ezúttal is a kajak-kenusok alkotta csapat teljesíti a távot, többek között Horváth Csaba, Kozmann György és Csabai Edvin is fut majd. A verseny fővédnöke Tarlós István, Budapest főpolgármestere, aki a jövő évi viadal fővédnöki posztját is elvállalta. 

Kerékpározás - Tour de France:

Christian Prudhomme versenyigazgató szerint a jövő évi francia országúti kerékpáros körverseny, a Tour de France izgalmas küzdelmet hoz majd, és a győzelemért sokan lehetnek harcban az ideinél hosszabb időfutamokkal és meredekebb hegyekkel tűzdelt viadalon. A 2012-es Tour keddi útvonal-ismertetésén kiemelte, hogy a címvédő ausztrál Cadel Evansnek nagyon meg kell küzdenie a végső sikerért, mert a megnehezített útvonalon sokan pályáznak majd a sárga trikóra. A jövő évi versenyen összesen 3479 km-t teljesít a mezőny a három hét alatt, ebből közel 100 km lesz egyéni időfutam, és összesen 25 hegyet is meg kell majd mászniuk a kerekeseknek. Egy teljesen új hegyet is megismerhetnek a versenyzők jövőre, a hetedik szakaszon ugyanis a nagyon meredek Plance de Belles Filles-t kell megmászniuk, melyet még soha egyetlen Tour során sem érintettek. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr93312663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása