HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 818.

2011.10.24. 22:40 Gabbá

Kajak-kenu:

A Pesti Központi Kerületi Bíróság első fokon elutasította a Magyar Sárkányhajó Szövetség Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elleni keresetét, amelyben a sárkányhajósok arra kérték a bíróságot, hogy állapítsa meg: az MKKSZ nem jogosult országos sportági szakszövetségként sárkányhajó-szakágat működtetni. Az ítélet nem jogerős. Schmidt Gábor, az MKKSZ főtitkára a bíróság ítélete után megjegyezte: "A sárkányhajó a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) hivatalos szakága, amit a Nemzetközi Olimpiai Bizottság és a SportAccord is elismer. Az ICF sárkányhajó-szakágának magyarországi képviseletét az MKKSZ alapszabályában rögzített módon gyakorolja. Az MKKSZ a sárkányhajó-szakágban minden évben bajnokságot rendez, ebben a szezonban pedig már másodszor szervezte meg a sárkányhajó-roadshow-t, amelynek szabadidős futamain az ország több településén sok ezren vettek részt." Schmidt szerint a sportág hazai népszerűségét nagyban növelte, hogy 2010-ben Szegeden rendezhette meg a kajakszövetség a sárkányhajó-világbajnokságot. "Az MKKSZ ugyanúgy, ahogy eddig, továbbra sem zárkózik el attól, hogy a sportág fejlődése érdekében együttműködjön olyan szervezetekkel, amelyek a sárkányhajó-szakág fejlesztését és további népszerűsítését tűzték ki célul" - tette hozzá a főtitkár. 

Kerékpározás: 

Új csapatot kell keresnie Gyenisz Mencsov orosz kerékpárosnak, mivel jelenlegi klubja, a Geox-TMC főszponzora 2012-ben már nem ad támogatást. A Cyclingnews című szaklap arról számolt be, hogy a bringás és társai szabadon eligazolhatnak.  A 33 éves kerekes - aki a Giro d'Italiát 2009-ben, a Vuelta Espanát pedig 2005-ben és 2007-ben is megnyerte - cáfolta, hogy az orosz Katyusához tartana. Mencsov idén harmadik lett a murciai körversenyen, ötödik a Vueltán és az osztrák körversenyen, s nyolcadikként zárt a Girón. 

Jégkorong:

Fölényes, ötgólos győzelmet aratott a házigazda Dab.Docler vasárnap a belga White Caps Turnhout együttese felett a Kontinentális-kupa dunaújvárosi második fordulós tornáján, és ezzel a dunaújvárosi jégkorongcsapat csoportelsőként bejutott a legjobb tíz közé. Története során ezzel harmadszor lépett tovább a harmadik fordulóba a Dunaújváros. A magyar csapatok közül az Alba Volán volt már a négyes döntő szereplője is, igaz, házigazda lévén alanyi jogon, és nem kellett végigküzdenie a selejtező sorozatot.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr343327593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása