HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 822.

2011.10.28. 22:34 Gabbá

Kerékpározás:

Az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) doppingellenes bizottsága négyéves eltiltást kér az egyik legígéretesebb olasz kerékpárosra, Damiano Carusóra, aki a vád szerint megpróbált tiltott szereket beszerezni. A cyclingnews című szaklap szerint Caruso klubja, a Liguigas egyelőre annyit közölt: tudomásuk szerint az eset még 2007-ben történt, amikor Caruso amatőr volt. A CONI közleményében jelzi, hogy a 2008-ban U23-as olasz bajnokot - aki 2009 óta profi - úgy tiltanák el 2014. december 6-ig, hogy a büntetés utolsó két évének végrehajtását felfüggesztenék, és a kényszerszünet visszamenőleges hatállyal 2010. december 6-tól kezdődne. 

Jégkorong:

Az idén remek formában játszó Sapa Fehérvár AV19 kikapott a listavezető Linz otthonában az osztrák jégkorongliga (EBEL) pénteki fordulójában 4-1-re.

Ökölvívás:

Erdei Zsolt igent mondott az amerikai Showtime televízió ajánlatára, azaz - ha esetleg ellenfele is így dönt - magyar idő szerint 2012. január 1-én Tavoris Cloud ellen bokszolhat az IBF vb-címmeccsén. A félnehézsúlyú profi bokszoló Erdei Zsolton, illetve menedzsmentjén már nem múlik, hogy december 31-én legyen világbajnoki címmérkőzés az IBF félnehézsúlyú koronájáért. Christof Hawerkamp ugyanis arról tájékoztatta a Sport1tv.hu-t, hogy a magyar bunyós, illetve menedzsmentje igent mondott a Showtime amerikai televíziós társaság felkérésére. A tévécsatorna azt szeretné, ha szilveszterkor (illetve magyar idő szerint már 2012. január 1-jén) Erdei és a címvédő amerikai Tavoris Cloud összecsapna az övért. Cloud egyelőre nem foglalt állást a kérdésben, de a Sport1 szerint hajlik az ajánlatra. Jelenleg Bernard Hopkinsszal, Chad Dawsonnal vagy Jean Pascallal esélye sincs bokszolni, Erdeit pedig a televízió is szeretné, így valóban létrejöhet az összecsapás. "Ez volt az álmom, mindenképpen világbajnoki címmérkőzést akartam bokszolni. Cloudot már többször is láttam, erős, mint a bivaly" - mondta reménybeli riválisáról Erdei Zsolt.  Clouddal már nem Erdeinek és a Lou DiBella vezette amerikai menedzsmentnek kell megállapodnia, hanem a Showtime-nak. Ha Cloud is igent mond, akkor Erdei a közelmúltban elkezdett felkészülése utolsó szakaszát már az Egyesült Államokban hajtja végre, méghozzá edzője, Fritz Sdunek irányítása mellett.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr1003337190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása