HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 829.

2011.11.04. 23:00 Gabbá

Ökölvívás:

Az IBF veretlen félnehézsúlyú világbajnoka, Tavoris Cloud boldog, hogy az Erdei Zsolt elleni meccsel zárhatja az évet. Az amerikai bokszoló szerint 2004-ben Magyarországon már edzett Erdeivel. Eddig csak Erdei Zsolt felkészülésébe pillanthattak be a rajongók a december 31-i, Tavoris Cloud elleni IBF félnehézsúlyú vb-meccs előtt. A Showtime tv-csatorna csütörtökön bejelentette, hogy közvetíti a mérkőzést, mire egy rövid nyilatkozatot Cloud is kiadott. "Boldog vagyok, hogy összecsaphatok Erdei Zsolttal az év utolsó napján" - kezdte a veretlen bajnok. "A legfontosabb számomra az, hogy a rajongók lássanak egy jó mérkőzést félnehézsúlyban. Tudom, hogy Erdei nagyon jó bokszoló. Nem biztos, hogy ő emlékszik erre, de 2004-ben én voltam az egyik sparring partnere Magyarországon, és keményen leteszteltem az állát. Ez meg fog történni újra." 

Úszás:

Kiss László az edzők, Szabó József pedig az úszók kategóriájában bekerült a vizes sportok nagyjait tömörítő Hírességek Csarnokába. A választási bizottság levélben tájékoztatta döntéséről a Magyar Úszó Szövetséget. A floridai Fort Lauderdale-i székhelyű International Swimming Hall of Fame-ben sorra kerülő beiktatási ceremóniát a tervek szerint májusban rendezik. "Nagy megtiszteltetés, hogy ilyen formán is elismerik a magyar edzők munkáját. Amikor megtudtam, hogy tagja leszek a Hall of Fame-nek, és megnéztem, kikkel együtt választottak be, tényleg nagyot dobbant a szívem" - mondta Kiss László, többek között az olimpiai bajnok - és szintén a hírességek közé már  korábban beválasztott - Egerszegi Krisztina, valamint Kovács Ágnes edzője, a válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya. Kiss, illetve a 200 méter mellen olimpiai (1988), világ- (1986) és Európa-bajnok (1987) Szabóval összesen 32 magyar tagja - úszó, vízilabdázó, edző és szakvezető - lesz a Hírességek Csarnokának. A magyar tagok: Bárány István (úszó), Csík Ferenc (úszó), Darnyi Tamás (úszó), Donáth Leó (szakvezető), Egerszegi Krisztina (úszó), Faragó Tamás (vízilabdázó), Gyarmati Andrea (úszó), Gyarmati Dezső (vízilabdázó), Gyenge Valéria (úszó), Hajós Alfréd (úszó), Halassy Olivér (vízilabdázó), Halmay Zoltán (úszó), Homonnai Márton (vízilabdázó), Hunyadfi István (edző), Kárpáti György (vízilabdázó), Komjádi Béla (szakvezető), Lemhényi Dezső (vízilabdázó/edző/szakvezető), Markovits Kálmán (vízilabdázó), Mayer Mihály (vízilabdázó), Németh János (vízilabdázó), Novák Éva (úszó), Novák Ilona (úszó), Rajki Béla (szakvezető), Rózsa Norbert (úszó), Sárosi Imre (edző), Széchy Tamás (edző), Székely Éva (úszó), id. Szívós István (vízilabdázó), ifj. Szívós István (vízilabdázó), Szőke Katalin (úszó), beiktatásra vár: Kiss László (edző), Szabó József (úszó).

Jégkorong:

A Sapa Fehérvár AV19 magabiztosan nyert az Olimpija Ljubljana vendégeként pénteken, az osztrák jégkorongligában (EBEL) 2-5-re. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr933354748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása