HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 832.

2011.11.07. 22:26 Gabbá

Jégkorong:

A világbajnoki felkészülés szempontjából tökéletesnek tartja a hétvégi, miskolci tornát Kevin Primeau, a jégkorong-válogatott új szövetségi kapitánya, mivel erős ellenfelekkel találkozhat a magyar csapat. "Csak erős ellenfelekkel lehet felkészülni a komoly, világbajnoki mérkőzésekre, és ebből a szempontból tökéletes a hétvégi miskolci torna. Remélem, azok a fiatalok, akik most lehetőséget kapnak, bebizonyítják, hogy később is számíthatunk rájuk" - mondta a kanadai szakember, aki szövetségi kapitányként pénteken debütál a válogatott élén. A miskolci tornán sorrendben Japán, Olaszország és Ausztria lesz az ellenfél. A távol-keletiek és az osztrákok az áprilisi, ljubljanai divízió I-es vébén is riválisok lesznek, míg az olaszok idén áprilisban, éppen a magyarokat Budapesten legyőzve jutottak fel a világelitbe. "Mindenhol javában zajlanak a bajnokságok, és néha jó kitörni a hétköznapokból. Bízom benne, hogy a fiatalok bizonyítanak, és teljes erővel harcolnak azért, hogy áprilisban, a vébén is ott lehessenek. Másik álmom, hogy a válogatott védekezése a korábbiakhoz képest javuljon, és ezért ebben az alakzatban a rutinos játékosokra is számítok. Igaz, az utóbbi vb két kapusa, Szuper és Hetényi most nem lehet jelen, de ez a poszt hagyományosan erős Magyarországon. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy folytathatom neves elődeim, Pat Cortina és Ted Sator munkáját" - tette hozzá a Sapa Fehérvár AV 19 kanadai mestere, akinek keretében tizenhárman szerepelnek a székesfehérváriaknál, kilencen pedig dunaújvárosiak. A csapatban három légiós, a francia Briancont erősítő védőpár, Szélig Viktor és Szirányi Bence, valamint a svéd elitben szereplő Hári János kapott helyet, utóbbi újoncként. Németh Miklós, a magyar szövetség elnöke hangsúlyozta, hogy a japán szövetségnek pénteken átadja azt a 23 ezer dollárt, amely az áprilisi budapesti vb-n vissza nem váltott, a természeti katasztrófa miatt távolmaradt japán válogatott meccseire szóló jegyekből folyt be. Szóba került a román-amerikai állampolgárságú Mihály Árpád helyzete is. A Fehérvár csatára - a szükséges papírok megszerzése után - játszhatna a következő vb-n a magyar válogatottban, most sérülés miatt hiányzik. Ugyanakkor a magyar hoki emblematikus alakja, Palkovics Krisztián számára Primeau nyitva hagyta az ajtót, a csatár ugyanis a nyáron lemondta a válogatottságot.

Kerékpározás:

 

Felbiciklizett egy németországi felhőkarcoló lépcsőjén egy lengyel extrémsportoló. 1212 lépcsőt kerekezett fel különleges kerékpárjával egy frankfurti toronyépületben a 30 éves Krystian Herba. Huszonhét perc és négy másodperc alatt jutott fel a háztetőre. Menet közben még csak leülni sem tudott, mert a kerékpárján nincs nyereg. Herba jónak értékelte menetidejét, bár azt remélte, hogy még gyorsabb lesz, ám ebben hátráltatta megfázása. Az igencsak kimerítő toronybiciklizés után nem tart pihenőt, hanem folytatja az edzést, mert januárban Dubajban akar felkerekezni 68 emeletnyit egy 333 méter magas felhőkarcolóban. Ott 1471 lépcsővel kell megküzdenie, 259-cel többel, mint Frankfurtban.

Kosárlabda:

A spanyol kosárlabda-liga hivatalos weboldalán is megjelent az a videó, amely a Mansera magyar kosarasának, Hanga Ádámnak az eddigi legszebb spanyolországi pillanatait gyűjtötte össze. A 22 éves, 201 centis játékos idén májusban hagyta el az Albacompot a Mansera kedvéért. A csapat múlt héten, az alapszakasz hatodik fordulójában hazai pályán 81-73-ra verte az euroligás Bizkaia Bilbaót, Hanga 21 perc alatt hét pontot ért el, és két lepattanót gyűjtött be. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr253362148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása